Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga, a Facebook rekorder

Lady GaGa - Lady Gaga, a Facebook rekorder

Lady Gaga újabb rekordot állított fel az internetezők körében. Most a Facebookot hódította meg, ugyanis immár több mint 10 millió rajongója akad a népszerű közösségi portálon.

Poker Face

A közelmúltban felállított You Tube nézettségi rekord után, napjaink egyik legismertebb és legbefolyásosabb előadója újabb népszerűségi rekordot döntött meg a napokban. Lady Gaga lett az első élő személy, akinek több mint 10 millió rajongója van a világszerte közkedvelt Facebook nevű közösségi portálon.

Július 2-ig még Barack Obama vezette a Facebook ranglistát, 9,824,885 rajongóval. Azonban a fanatikusoknak nem volt elég, hogy Gaga megdöntötte ezt a számot.

Lady GaGa - Lady Gaga, a Facebook rekorder

A hír hallatára rohamosan nőni kezdett az énekesnőt favorizáló internetezők száma. Tegnap, július 5-én 10,673,476 rajongónál járt az énekesnő. Ma pedig már 10,974,697 ember kedveli az énekesnő profilját.

Gaga ezzel az eredménnyel csupán hatodik a Facebook rajongói toplistáján, azonban ez mégis rekordnak számít, hiszen az első hat helyezett közül csak ő maga élő személy. Nála több rajongója is csak a Michael Jacksonnak akad, aki sajnos már nem lehet köztünk.

A többi helyezett pedig nem egy emberhez hanem műsorokhoz, játékokhoz és a Facebookhoz köthető: Texas Hold 'em Poker, a Family Guy, a Mafia Wars játék és a Facebook. Úgy néz ki Lady Gaga híresebb és népszerűbb, mint maga a Facebook!

engyus

2010. 07. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 08. 06. 11:19
Szeretlek gaga de nem olyan értelembe LN rajongod ZSANI ♥♥♥

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga, a Facebook rekorder cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga, a Facebook rekorderLady GaGa - Lady Gaga, a Facebook rekorder