Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Cheryl Cole maláriában szenved

Cheryl Cole - Cheryl Cole maláriában szenved

Cheryl Cole egy afrikai utazás során maláriával fertőződött meg. A népszerű énekesnőt jelenleg is kórházban kezelik.

Fight For This Love

A szigetországot szinte sokkolta Cheryl betegségének híre, ugyanis az énekesnő egyike, napjaink legkedveltebb brit személyiségének. Az angolok egytől-egyig odavannak érte, így érthető, hogy egy emberként aggódnak Cherylért.

Az X Factor zsűritagja nemrégiben egy barátjával járt az afrikai Tanzániában, ahol feltehetőleg egy maláriát terjesztő moszkitó csípte meg. Az énekesnő betegsége először csak egyszerű rosszullétnek tűnt. Többször is gyomorbántalmakra és fejfájásra panaszkodott. Majd többször eszméletét is vesztette. Többek között egy szombati fotózáson, ahol az orvosi vizsgálat szerint Cheryl csupán kimerült és pihenésre volt szüksége.

Cheryl Cole - Cheryl Cole maláriában szenved

Cheryl állapota azonban rohamosan romlani kezdett. Ekkor döntött úgy családja, hogy kórházba szállítják. Itt derült fény a rosszullétek és a súlyos tünetek okára. Az orvosok megállapították, hogy Cheryl maláriával fertőződött meg az afrikai nyaralás során.

Orvosai szerint ugyan már jobban van, de még mindig nagyon beteg. Immunrendszerét nagyon legyengített a kór, ami miatt egyelőre nem tudni, mikorra épülhet fel teljesen. A malária egy igen veszélyes betegség, ami akár halált is okozhat. Szerencsére azonban Cheryl a kór leggyengébb fajtáját kapta meg.

Cheryl betegsége nagy fejtörést okozhat Simon Cowellnek is, ugyanis a napokban megkezdődtek a brit X Factor újabb évadjának munkálatai és felvételei. Cheryl immár harmadik éve oszlopos tagja a négytagú zsűrinek. Ráadásul az elmúlt két esztendőben, mindkét X Factor nyertes az ő keze alól került ki.

Simon mielőbbi gyógyulást kívánt a britek üdvöskéjének és természetesen gyógyulása után visszavárja a zsűribe. A hírek szerint Cherylt olyan neves előadók pótolhatják a showban, mint Pixie Lott vagy Katy Perry.

engyus

2010. 07. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 18. 13:04
HÚÚ szegény !!! :-(
Vendég 2010. 07. 23. 9:38
Hát, én néztem az eddigi X Factorokat és ő a legnormálisabb a 4 zsűritag közül szerintem. :/ Legalábbis nem nézi le annyira az embereket mint a töbiek o.O Jobbulást Cheryl^^ =)
Vendég 2010. 09. 15. 21:54
Szegény sajnálom nagyon kedves aranyos jó a hanga+ egy szépség is :) Jobbulást. byeee. (L)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Cheryl Cole maláriában szenved cikk képei
Cheryl Cole - Cheryl Cole maláriában szenvedCheryl Cole - Cheryl Cole maláriában szenved