Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

George Michael ismét zűrt csinált

George Michael - George Michael ismét zűrt csinált

A ’80-as évek pop ikonjának, George Michaelnek ismét meggyűlt a baja a rendőrséggel. Az énekes, július 4-én, egy izgalommentesnek ígérkező, álmos, vasárnap reggel, felszántotta kocsijával egy londoni bolt kirakatát.

Faith

George Micheal balhéiról jóval többet lehet hallani a ’90-es évek második felétől, mint zenei karrierjéről. Utolsó stúdióalbuma, a Patience 2004-ben jelent meg, azóta csak egy válogatás albumra és néhány fellépésre futotta, hiszen balhékkal jócskán tarkított élete miatt, nem igazán volt ideje bármi másba belekezdeni.

Az énekes természetesen, most sem muzikális kalandozásai miatt került a figyelem középpontjába, hanem sokkal inkább nyughatatlan és addiktív természete miatt.

George Michael - George Michael ismét zűrt csinált

Júlis 4-én, a kora reggeli órákban, Michael, a londoni meleg fesztiválról tartott hazafelé, mikor elvesztette uralmát Range Rover márkájú gépkocsija felett és a Snappy Snaps nevű fotó szaküzlet bejáratának (egyes források szerint, kirakatának) ütközött. A londoni bolt ajtaja és ablakai az ütközés erejétől betörtek. Hajnali fél négykor a rendőrség is megérkezett, és George-ot, –más híres hazai celebritásokkal ellentétben– a helyszínen letartoztatták, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték. Az első tárgyalást az ügyben, a jövő hónapban tartják

A 47 éves énekes, így egy ideig valószínűleg megint nem ülhet gépjármű kormánya mögé, pedig csak nemrégiben kapta vissza jogosítványát. 2007 végén 100 óra közmunkára ítélték, és két évre elvették jogosítványát, mivel „enyhén drogos állapotban” vezette Mercedesét.

2008 szeptemberében azért tartóztatták le, mert kokaint és marihuánát találtak nála egy nyilvános wc-ben, itt megjegyezve, hogy George lehetett volna óvatosabb, hiszen ezekkel a létesítményekkel már korábban sem volt túl nagy szerencséje. Egy nyilvános wc-ben lezajló incidens vetett véget a ’90-es évek végén amerikai karrierjének is.

A múlt év vége felé, a Wham egykori énekese, egy mélyinetrjúban azt nyilatkozta, hogy egyre kevesebb marihuánával felturbósított cigit szív.
„ A 25-ről, lementem napi 7-8 szálra”- mondta nagy büszkén George, majd azt is elismerte, hogy az még mindig eléggé aggasztja, hogy az emberek a drogozása és a promiszkuitása miatt bírálják.

„Az emberek, tragikus sorsú művészként szeretnének beállítani. Én nem így látom magamat. A drogozás és az alkoholfogyasztás nem gyengeség, hanem a személyiségem részei”
Ha zenei karrierje kicsit meg is feneklett mostanában, egy biztos. George-nak remek őrangyala van.

Zsuzsi

2010. 07. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

George Michael ismét zűrt csinált cikk képei
George Michael - George Michael ismét zűrt csináltGeorge Michael - George Michael ismét zűrt csinált