Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nyári zenemix mindenkinek

DJ Earworm - Nyári zenemix mindenkinek

Aki az elmúlt fél év legjobb dalait szeretné meghallgatni négy percben, feltétlenül tekintse meg a következő zeneösszeállítást!

Like, OMG Baby

Itt van végre a nyár legforróbb hónapja, a július, ami a jó koncertek és az emlékezetes bulik ideje. A vízpartokon és szórakozóhelyeken sorra csendülnek fel az elmúlt időszak legjobb slágerei, valamint az idei nyár legnépszerűbb dalai.

Aki esetleg nem tud kimozdulni, és bulizni egy jót, annak feltétlenül ajánlanám DJ Earworm dalösszeállítását. Egészen tavaly szilveszterig még csak nem is hallottam a fiatalember nevéről sem. Ekkor akadtam rá egy remek dalösszeállítására, amit az év legjobb dalaiból ollózott össze. Egészen meglepő, hogy 25 dalt össze lehet gyúrni egyetlen számmá.

A nyár apropóján DJ Earworm ismét egy kiváló összeállítással rukkolt elő, amiben felfedezhetjük az elmúlt fél év kedvenc slágereit. Összesen 15 remek dalból áll össze a szóban forgó felvétel. De nem csak ezzel volt nagy munkája az ötletes DJ-nek, ugyanis még az adott zenei videókat is összevágta egy klip erejéig.

Olyan népszerű dalokat hallhatunk az összeállításban, mint Justin Bieber, Baby, Ke$ha, Tik Tok, Cheryl Cole, Fight For This Love vagy Usher OMG című slágere. De ez közel sem a teljes lista. Érdemes meghallgatni!

engyus

2010. 07. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 07. 2:33
Ami a Podomatic podcaston található Amerikai feketezenei szuperfriss mixek - USA hip hop,rap ,neo soul ,smoth,remix,funk ropogósak . Azok számomra a földi mennyország maga !
VENDÉG 2015. 02. 21. 7:45
Szép!))
VENDÉG 2015. 02. 26. 10:56
Gyönyörű!))
VENDÉG 2015. 02. 28. 11:05
Csodálatos!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nyári zenemix mindenkinek cikk képei
DJ Earworm - Nyári zenemix mindenkinek