Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Itt az új Billy Talent klip

Billy Talent - Itt az új Billy Talent klip

Diamond on a Landmine címmel megérkezett a legújabb Billy Talent videóklip. A dal a legutóbbi Billy Talent album negyedik kislemezeként jelent meg a múlt hónapban.

Diamond on a Landmine

Szinte már a kanadai rockbanda névjegyévé vált, hogy az együttes nevével megegyező albumokat adnak ki. Így történt ez egy évvel ezelőtt is, amikor piacra dobták negyedik stúdióalbumukat, Billy Talent III. címen.

Hiába telt el egy esztendő a lemezkiadás óta, az album negyedik kislemezére egészen a múlt hónapig várni kellett. Ráadásul a Diamond on a Landmine című dal klipje is csak a közelmúltban készült el. Az új zenei videó az együttes hivatalos honlapján debütált.

Billy Talent - Itt az új Billy Talent klip

A négytagú formáció egyébként 1993-ban alakult Torontóban. A zenekar tagjai egy középiskolai tehetségkutató versenyen ismerkedtek meg. Sorsuk itt meg is pecsételődött, ugyanis hamarosan közös zenekart alapítottak Pezz néven. Watoosh címmel nemsokára meg is jelent debütáló albumuk. 1999-ben megváltoztatták a banda nevét Billy Talentre, ami egyébként egy filmbéli kitalált figura neve.

Az új névvel, új sikerek kapujába léptek a fiúk. A névváltás óta már három nagylemezük jelent meg, és egyre népszerűbbek a világ minden táján.

engyus

2010. 07. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Itt az új Billy Talent klip cikk képei
Billy Talent - Itt az új Billy Talent klipBilly Talent - Itt az új Billy Talent klip