Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna slágere, rockos változatban

Tiffany Page - Rihanna slágere, rockos változatban

Manapság rengeteg dalfeldolgozás kering a világháló videómegosztóin. Ezek többnyire önjelölt, amatőr énekesekhez kötődnek. De az is megesik, hogy befutott előadók döntenek egy sláger feldolgozása mellett.

Rude Boy

Talán van, aki emlékszik még Tiffany Page nevére, akit az oldalon már bemutattam, mint feltörekvő brit tehetséget. A cikk írásának idején még hazájában is ismeretlennek számított. Ez azonban mára gyökeresen megváltozott.

Tifanny az előzetes elvárásoknak megfelelően, építi karrierjét. Már két kislemeze is megjelent az elmúlt hónapokban. Az első Walk Away Slow, a második pedig On Your Head címmel. Debütáló albuma szeptember 13-án lát majd napvilágot.

Tiffany Page - Rihanna slágere, rockos változatban

Mint korábban is említettem, Tiffanyt a jövő egyik kiemelkedő énekesének tartják Angliában. Egyre inkább úgy néz ki, hogy erre minden esély meg is van. Egyre több fellépésen, koncerten láthatjuk. Valamint a brit tv műsorokban is egyre gyakrabban bukkan fel sztárvendégként.

A lemezkészítésen kívül olyan ötletes feldolgozásokra is van ideje, mint a most bemutatott felvétel. Kissé szokatlan, az eredetitől teljesen eltérő stílusban dolgozta fel zenekarának segítségével, Rihanna, Rude Boy című számát. Rihanna dala egyéni, rockos hangvételben kerül előadásra, ami szinte egy teljesen új dallá változik a produkció során.

engyus

2010. 07. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rihanna slágere, rockos változatban cikk képei
Tiffany Page - Rihanna slágere, rockos változatbanTiffany Page - Rihanna slágere, rockos változatban