Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Már több mint 5 millióan látták Selena Gomez budapesti klipjét

Selena Gomez - Már több mint 5 millióan látták Selena Gomez budapesti klipjét

Nagyon népszerű az internetezők körében Selena Gomez legújabb klipje. Számunkra ez igen kecsegtetően hangzik, ugyanis a Round & Round című dal videóját Budapesten forgatták.

Round & Round

Néhány hete futótűzként terjedt a hír, miszerint Selena Gomez hazánkba látogat. A Disney fiatal üdvöskéje a Monte Carlo című mozifilm forgatása miatt érkezett Magyarországra.

Selena ugyanis főszerepet kapott a készülő produkcióban. A fiatal énekesnőn kívül olyan színészek játszanak még a filmben mint, Leighton Meester (A pletykafészek) és Katie Cassidy (Supernatural, Rémálom az Elm utcában).

Selena Gomez - Már több mint 5 millióan látták Selena Gomez budapesti klipjét

Selena Gomez több mozgalmas hetet töltött az országban. A filmezésen és az autogramosztogatáson kívül pedig még arra is jutott ideje, hogy legújabb dalának zenei videóját is leforgassa.

A kisfilmből két változat is készült, amelyek alapvetően nem sokban különböznek egymástól. A klipben Selena egy kémet alakít, de nem derül ki sok hasznos információ a közel négy perből.

Azonban nem is ez a lényeg! Hanem az, hogy végig számunkra oly kedves budapesti helyszíneket láthatunk. Főként a Budai Várat és környékét. De a Duna, a Lánchíd, a rakpart és a 2-es villamos is felbukkan a videóban.

Június 18. óta pontosan 5.135.539 nézték meg a Budapesten készített zenei videót. Ez azért egy nagyon szép szám. Főleg ha azt nézzük, hogy a világ számos táján mennyi ember ismerte meg a klip kapcsán fővárosunk és országunk nevét.

A Round & Round című dal egyébként Selena és zenekara, a The Scene második közös albumán lesz meghallgatható. A Round & Round az új album első kislemezeként jelent meg nemrég. A Year Without Rain címet viselő nagylemez pedig várhatóan már ősszel a boltokba kerülhet.

engyus

2010. 07. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 10. 15:31
Nagyon jó ez a szám!
Vendég 2010. 07. 10. 15:31
EZ A KEDVENCEM
Vendég 2010. 07. 11. 1:05
Én Selena Gomez legnagyobb rajongoja vagyok. Nem érdekell ha van szörnyü titkai én akor is nagyon szeretni fogom. szeretettel: Nagy Viktória
Vendég 2010. 07. 11. 1:14
SZIA Nagy Imre Márk vagyok emos vagyok és szeretlek
Vendég 2010. 07. 11. 1:20
szia én téged nem szeretlek selena gomez én hires HANNAH MONTÁNÁS RAJONGO VAGYOK! EZT VEHETTED SÉRTÉSNEK BOSZORKÁNY!JA ÉS TE EGY KÖCSÖG VAGY AZT MONDTA HÁNNÁH MONTÁNÁ MERT ÉN AZ ÉDES UNOKA NÖVÉRE VAGYOK HA NEM HISZED AL AKOR HIVD FEL VAGY BESZÉJ VELE ABÁR AMATÖRÖKEL NEM HISZEM HOGY BESZÉL! NAVISZLÁT A KÖVETKEZÖ BÉNA ZENÉDHEZ!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Már több mint 5 millióan látták Selena Gomez budapesti klipjét cikk képei
Selena Gomez - Már több mint 5 millióan látták Selena Gomez budapesti klipjétSelena Gomez - Már több mint 5 millióan látták Selena Gomez budapesti klipjét