Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

VOLT második nap

Volt fesztivál - VOLT második nap

Az első napot letudva rengeted meggyűrt arccal találkozhattunk bármerre jártunk, keltünk. A várost is ellepték a fiatalok, az utcákon is karszalagos embertömegek hömpölyögtek, a környéken lévő borozók is fullig…hiába! Messze még az este, addig meg valahogy túl kell élni!

Óriási turisztikai látványosságok voltak a fesztivál ideje alatt a csupán néhány száz méterre fellelhető pincék napközben. Csordultig voltak emberekkel, akik a nemesebbnél nemesebb nedűket kortyolgatták ezen a gyönyörű borvidéken. A nagyobb pincészetek ugyan a fesztiválon is jelen voltak, de nap közben mégis többen hűsöltek a kánikula alatt frissítő fröccsökkel a kellemes klímájú pincékben.
Délutánra azonban szépen szivárogtak vissza, és töltötték meg az emberek a színpadokat, és sátrakat. Már lassan megszokottá vált a dumaszínházas délutáni röhögcsélés is.
A nap talán leginkább várt fellépője Billy Idol volt, aki igazán mindent meg is tett a közönségért, és óriási hangulatot csapott. A nagyszínpadon természetesen még több nagy fellépő is volt, amikre rengetegen érkeztek. A kánikula közepette kezdett neki Copycon, akiket a Belga srácok váltottak, majd az Irie Maffia, végül késő este a Quimbyre gyűltek össze sok ezren.

Volt fesztivál - VOLT második nap

Jó kis fellépők táncoltatták meg a közönséget a többi sátorban is kora estétől késő hajnalig. A nagyszínpaddal szemközti koncikon a probléma továbbra is fennállt, hogy nem lehet hallani az átszökő zenéktől, pedig Parov Stelar, Zagar, Air, és Tiga is erősen próbálkozott, hogy lenyomja őket. Eközben a Converse sátorból folyamatosan dübörgött a punk-rock-metál egyvelege. Kétségtelenül nem ez volt a leglátogatottabb helyszín.

Az éjszakában Andy C & MC GQ csalogatta magához az inszomniás fiatalokat, de komoly ellentábort verbuvált ismételten Dj Paplan is.

Rusznyák Marcell Artúr

2010. 07. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VOLT második nap cikk képei
Volt fesztivál - VOLT második napVolt fesztivál - VOLT második nap