Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

VOLT harmadik nap

Volt fesztivál - VOLT harmadik nap

A csütörtöki nap némileg laposabbnak tűnt az átlagnál, amiről talán az tehet, hogy az előző este olyan durvára sikerült, vagy talán az, hogy sok év óta először egy csepp eső sem esett. vagy talán még inkább az, hogy a következő napon Ákos és a Prodigy lépett föl. Nem tudni pontosan, de bármelyik indok elfogadható.

Idén furcsamód, péntekre többeknek meggyűlt a bajuk a sátor-fosztogatókkal, amit jeleztek is a biztonságiaknak, bár utólagosan már ők sem tudták visszavarázsolni az eltűnt értéktárgyakat. Ettől eltekintve a hangulat még mindig kifogástalan.
Délután megérkezett Ákos, aki később leparancsolta a PUF-ot is a nagyszínpadról, hogy behangoljon, és gyakorolhasson. Hallhattuk még a Csík zenekart, utánuk Hobót. Ákosra rettentően sokan voltak kíváncsiak, aki a már megszokott flegmaságával és felsőbbrendűségével érkezve, mindenki számára ismert nótákkal kápráztatta el a közönségét, majd talán a show kedvéért, vagy bármi más érthetetlen okból kifolyólag Lady Gaga-t kezdett dalolászni. Kisvártatva a VOLT fesztivál legnagyobb előadója a PRODIGY lépett fel a nagyszínpadra, amire soha nem látott embertömeg volt kíváncsi. Hatalmas show-t nyomtak például azzal is, amikor megkérték a tömeget, hogy guggoljon le mindenki, és a „smack my bitch up!” refrénre ugorjanak fel, és tomboljanak. Ebből sajnos azok mind kimaradtak, akik a hátsó sorokból lesték az angol sztárokat.

Volt fesztivál - VOLT harmadik nap

Nem lettem volna azoknak a fellépőknek a helyében, akik éppen a Prodigy alatt játszottak! Pedig nem kis nevű zenekarok szenvedték el ezt az enyhén megalázó tényt, hogy majdnem üres sátorban léptek fel. Többek közt ekkortájt játszott a Barabás Lőrinc Eklektric, a Heaven Street Seven, és a 30Y is kicsit.

Éjjel most is volt mire zúzni, ha valakinek még igénye volt rá. Például Dj Yoda tolt eszméletlen partit hajnalig, és Dj Paplan helyét Dj Jeszi vette át a sláger lemezek forgatásával. Sajnálatos módon Dj Pozsi nem léphetett fel sem ekkor, sem másnap, mivel drága, jó, okos Jeszenszky Zsoltunk a Magyar Lemezlovas Egyesület elnöke a Mahasszal karöltve razziát tartott a Dj-k körében, és ő egyedül lebukott, mert állítólag illegális hangfájlokat tárolt a gépén.:(

Rusznyák Marcell Artúr

2010. 07. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VOLT harmadik nap cikk képei
Volt fesztivál - VOLT harmadik napVolt fesztivál - VOLT harmadik nap