Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Poker Face country változatban

Meg Pfeiffer - Poker Face country változatban

Manapság a legtöbbet feldolgozott dalok közé kell soroljuk Lady Gaga számait. Így nem meglepő, hogy Poker Face című dalának számtalan feldolgozása között, már egy contry nótát is találunk.

Poker Face

Úgy látszik mostanság egymás után kerülnek elő a jobbnál jobb dalfeldolgozások. Mondanom sem kell, hogy legtöbben, a legfelkapottabb előadók dalait teszik magukévá. Így általában Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna és Beyonce dalainak alternatív változataival találkozhatunk.

Lady Gaga magasan vezeti ezt a listát is. Így szinte nap mint nap rábukkanhatunk egy új Just Dance, Poker Face vagy Bad Romance feldolgozásra. Meg Pfeiffer választása a Poker Face című slágerre esett. A német énekes hölgy zenekarának segítségével formálta át egy igazi country nótává Lady Gaga pop felvételét.

Meg Pfeiffer - Poker Face country változatban

Meg Pfeifferről egyelőre csupán néhány információt lehet tudni. A német lány már gyermekkorában is próbálkozott dal- és zeneszerzéssel. Már egész fiatalon zeneiskolába járt. A Coloradóban töltött idő alatt nagy hatással volt rá a country muzsika, valamint maga Amerika.

Ezen kívül a jazz és a blues műfaja is nagyon közel áll hozzá, amelyekkel főként New Yorkban ismerkedett meg. Példaképei közé tartozik: Sheryl Crow, Alanis Morissette, Norah Jones és Joni Mitchell.

Első kislemezén a most bemutatott Poker Face című számot dolgozta fel, amihez a napokban elkészült a videóklip is. A készülő lemezen további olyan ismert felvételekkel találkozhat majd a nagyérdemű, mint Katy Perry, I Kissed A Girl, Nelly Furtado, Maneater vagy Madonna, 4 Minutes című dala.

engyus

2010. 07. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 07. 18:36
mit képzel ez magárol utánozni tud csak és még megél belöle szánalmas..

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Poker Face country változatban cikk képei
Meg Pfeiffer - Poker Face country változatbanMeg Pfeiffer - Poker Face country változatban