Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nelly Furtado új klippel lepte meg rajongóit

Nelly Furtado - Nelly Furtado új klippel lepte meg rajongóit

Nelly Furtado tavaly kiadott albumának, harmadik kislemezéhez forgatott klipet nemrégiben. A Bajo Otra Luz című dal videójában Nellly szinte farsangi hangulatban énekel.

Bajo Otra Luz

A kanadai születésű, portugál énekesnő ezúttal spanyolul énekel Mi Plan című, tavaly szeptemberben kiadott lemezén. Hogy miért nem anyanyelvén? Talán mert a spanyol nyelv mégis csak népszerűbb a portugálnál, és hangzásban sem állnak távol egymástól!

Nelly Furtado jelenleg ötödik stúdióalbumán dolgozik. De közben mégis úgy döntött kiadja a Mi Plan harmadik kislemezét. Valamint a Bajo Otra Luz című dalhoz videóklipet is készít.

Nelly Furtado - Nelly Furtado új klippel lepte meg rajongóit

Az egyszerű ám de látványosnak nevezhető zenei videót május közepén forgatták Toronto, Little Italy (Kis Itália) nevű részén. A klipben Nelly és a dalban közreműködő La Mala Rodriguez, különböző öltözetekben és jelmezekben vonulnak végig az utcán, egyfajta karneváli hangulatot varázsolva otthonunkba.

A Mi Plan album eddig egésze jól megállta a helyét a latin albumok kategóriájában. Több országban arany- és platinalemez lett. A várhatóan ősszel megjelenő Lifestyle címet viselő album viszont már teljesen más hangvételű lesz. A dalokban közreműködik majd többek között Tiesto és a One Republic frontembere Ryan Tedder is.

engyus

2010. 07. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nelly Furtado új klippel lepte meg rajongóit cikk képei
Nelly Furtado - Nelly Furtado új klippel lepte meg rajongóitNelly Furtado - Nelly Furtado új klippel lepte meg rajongóit