Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sheryl Crow visszatért

Sheryl Crow - Sheryl Crow visszatért

Két év szünet után újra lemezt ad ki Sheryl Crow, minden idők egyik legtehetségesebbnek tartott énekese. Tegnap pedig debütált az albumhoz kapcsolódó első zenei videó is.

Summer Day

Sheryl Crow fáradhatatlan. Hiába töltötte be idén már a 48. életévét, és hiába nehezítette meg életét a rák elleni küzdelem, még mindig van energiája újabb dalokra. Hamarosan megjelenő új albuma, már a hetedik kiadott nagylemez lesz az énekesnő karrierje során.

A 100 Miles from Memphis címet viselő album megjelenése július végére várható. Az új dalokra a már jól megszokott pop rock, country rock és soul hangzás lesz jellemző. Az első kislemez, amely a Summer Day címet viseli, már a múlt hónapban a boltokba került.

Sheryl Crow - Sheryl Crow visszatért

Ehhez a dalhoz készült el most a hivatalos zenei videó, amely először az énekesnő honlapján volt megtekinthető. Ahogyan a felvétel címe is mutatja, Sheryl egy igazi nyári dalt írt, ami tökéletesen passzol a júliusi hangulathoz.

A színészettel is szoros kötelékben álló dal- és zeneszerző, szinte egyedülálló karrierrel büszkélkedhet. Több mint 35 millió albumot adott el világszerte, és több mint 16 milliót csak az Egyesült Államokban.

Számtalan platina és aranylemezei mellett, kilenc Grammy-díjjal is rendelkezik. Pályafutása során olyan neves előadókkal léphetett fel együtt, mint Eric Clapton, Mick Jagger, Michael Jackson, Luciano Pavarotti, Michelle Branch, Kid Rock, Sting, vagy Tina Turner. Miért ne bővülhetne tovább ez az elképesztő lista?

engyus

2010. 07. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 13. 10:49
szőke varjú (tojó)? ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sheryl Crow visszatért cikk képei
Sheryl Crow - Sheryl Crow visszatértSheryl Crow - Sheryl Crow visszatért