Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Katie Melua ismét klipet forgatott

Katie Melua - Katie Melua ismét klipet forgatott

Katie Melua a The Flood című dal videóklipje után, most a Happy Place címet viselő felvételhez készített zenei videót.

Happy Place

Az igen tehetséges grúz származású, brit énekesnőt hazánkban kevesen ismerik. Míg a szigetországban régóta nagyon közkedvelt, a már közel sem kezdő előadó, aki a dalszerzésben és a zeneszerzésben egyaránt jól megállja a helyét.

The House című negyedik stúdióalbuma május 24-én jelent meg, amihez eddig két kislemez címe kötődik. Az első a május 17-én kiadott The Flood c. felvétel. A második pedig a most bemutatott Happy Place, melynek tervezett hivatalos megjelenési ideje július 26.

Katie Melua - Katie Melua ismét klipet forgatott

Ehhez a dalhoz készült el most Katie Melua legújabb zenei videója. A kisfilm ezúttal egy állandó mozgásban lévő liftre összpontosul. A megállás nélkül mozgó lift az életet szimbolizálja, amely folyamatos és bármi történik, mindig megy tovább.

Katie 1984-ban született, az akkor még Szovjetunióként jegyzett, mai Grúzia területén. Nyolc esztendős korában a grúz polgárháború miatt Észak-Írországba, majd 14 évesen Angliába költözött családjával.

Egy Mike Batt nevű zeneszerző és producer fedezte fel Katiet, ami után 2003-ban megjelenhetett első lemeze, Call of the Search néven.

Azóta pedig további két albumot jentettet meg, kisebb, nagyobb de inkább nagyobb sikerekkel. 2006-ban például ő volt az Egyesült Királyság, legtöbb lemezt eladott énekesnője. Valamint európai viszonylatban is szép számban fogytak lemezei.

engyus

2010. 07. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 13. 10:43
hej, be szívesen bicEKliznék véle...! ;-) amúgy csípOm a zenéjét-dalát, meg minden. legalább annyirÁG, mint a "Csé" a mountain bike (bika?) nyergét? ;-)) ;-* ;-P
Vendég 2010. 07. 13. 10:45
...ezt bele tegye áN mára! ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Katie Melua ismét klipet forgatott cikk képei
Katie Melua - Katie Melua ismét klipet forgatottKatie Melua - Katie Melua ismét klipet forgatott