Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Susan Boyle tehetségeket kutat

Susan Boyle - Susan Boyle tehetségeket kutat

Susan Boyle duett partnert keres készülő új albumához. Ezért úgy döntött, elindít egy nemzetközi, internetes tehetségkutatót, melynek nyertese a világsztárral együtt énekelhet az új albumon.

I Dreamed a Dream

Susan Boyle első albumával számos rekordot döntött meg az elmúlt év folyamán. Az I Dreamed a Dream című nagylemez több mint 9 millió példányban kelt el világszerte. A tavalyi Britain's Got Talent legnagyobb és legismertebb felfedezettje, ezúttal zsűri szerepben próbálja ki magát.

Susan szinte egy csapásra világsztárrá vált, ami teljesen megváltoztatta életét. Ezért úgy döntött, hogy lehetőséget biztosít valakinek arra, hogy bemutatkozhasson a nemzetközi zeneiparban.

Susan Boyle - Susan Boyle tehetségeket kutat

A meghirdetett verseny résztvevőinek egy olyan videót kell feltölteniük, amiben a Silent Night című dalt éneklik kíséret nélkül. A legjobb előadót maga Susan Boyle fogja kiválasztani. Természetesen az összes jelentkező videójának megtekintése után.

A győztes díja pedig nem más, mint az hogy Susan Boyle következő albumán szerepelhet. Ugyanis a legjobban teljesítő versenyző lehetőséget kap arra, hogy egy duettet énekeljen el Suasannal, The Gift címet viselő második lemezén.

“Tavaly valóra vált az álmom, hogy világhírű előadóművész lehessek, miután jelentkeztem a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsorba. Azóta fantasztikus életem van. Egy valódi ajándék ez számomra, és most szeretném ezt az ajándékot továbbadni másnak is.” - mondta Susan

A verseny Susan Boyle hivatalos weboldalán, a www.susanboylemusic.com oldalon, valamint az énekesnő hivatalos YouTube csatornáján fog zajlani. A megmérettetés 2010. július 9-én indult, és 2010. július 23-án zárul. A nyertes nevét várhatóan 2010. július 26-án hozzák nyilvánosságra.

engyus

2010. 07. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 13. 10:36
mangalicza néni - bár a 'sztárfigyuliba' éppen jó lesz... igaz? :))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Susan Boyle tehetségeket kutat cikk képei
Susan Boyle - Susan Boyle tehetségeket kutatSusan Boyle - Susan Boyle tehetségeket kutat