Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jason Derulo és Pixie Lott közös dalt írtak

Pixie Lott - Jason Derulo és Pixie Lott közös dalt írtak

A tavalyi év két nagy felfedezettje, Pixie Lott és Jason Derulo úgy döntött, közös duettet készít. A két fiatal tehetség közös dala várhatóan ősszel jelenik majd meg.

Már tavasszal is felreppentek olyan híresztelések, miszerint a brit Pixie és az amerikai Jason közös produkción törik a fejüket. Mostanra azonban bizonyossá vált, a két énekes közös dalt készített.

Pixie Lott átdolgozott Turn It Up című albuma, az ősz folyamán fog megjelenni az Egyesült Állomokban. Ezen az albumon lesz megtalálható a várva várt duett, amely a Coming Home címet viseli majd. Elvileg készült több felvétel is, de végül úgy döntöttek a Coming Home a megfelelő választás.

Pixie Lott - Jason Derulo és Pixie Lott közös dalt írtak

”Közösen írtuk a dalt Pixievel, aminek a címe Coming Home, és reméljük, hogy elnyeri majd az emberek tetszését. A duett arról szól, hogy nincs elég idő a szerelemhez, de ma este minden megváltozik. Azt hiszem, a hangunk egymással keveredett a stúdióban, de Pixienek több vokálrészt adtam a felvételben, mivel ez az ő dala.” – nyilatkozta Jason

„Jason mindig keményen dolgozik! Elképesztően tehetséges, és ha munkáról van szó, sosincs megállás! Élvezet vele együtt dolgozni.” – mondta Pixie.

engyus

2010. 07. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jason Derulo és Pixie Lott közös dalt írtak cikk képei
Pixie Lott - Jason Derulo és Pixie Lott közös dalt írtakPixie Lott - Jason Derulo és Pixie Lott közös dalt írtak