Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A One Republic dalának, negyedik klipváltozata

One Republic - A One Republic dalának, negyedik klipváltozata

Újabb zenei videó látott napvilágot, amely a One Republic, Secrets című felvételéhez köthető. A múlt héten bemutatott videó, a Disney legújabb mozifilmjéhez készült.

Secrets

Korábban már volt szerencsém bemutatni, a One Republic, Secrets című dalának egyik klipjét. Mostanság nagyon felkapottnak tűnik a dal, ugyanis már a negyedik féle zenei videó készült el hozzá.

Az első klip a Zweiohrküken című német mozifilmhez, a második pedig a Lost utolsó évadjának promojához készült. A harmadik változat lett a Secrets c. dal hivatalos zenei videója, ami május 17-én debütált.

One Republic - A One Republic dalának, negyedik klipváltozata

Azonban teljesen váratlanul megjelent egy újabb verzió, ami ismét egy mozifilmmel hozható összefüggésbe. Ezúttal a Varázslótanonc (The Sorcerer's Apprentice) című, Nicolas Cage nevével fémjelzett filmben kapott helyet a dal. Ezért elkészült egy hosszabb filmelőzetesként is funkcionáló klip, amely a zenekaron kívül a film egyes részleteit is tartalmazza.

A film premierje kedden volt New Yorkban, ahol eredetileg a One Republic is fellépett volna, azonban Ryan Tedder váratlan betegsége miatt elmaradt a fellépés.

engyus

2010. 07. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A One Republic dalának, negyedik klipváltozata cikk képei
One Republic - A One Republic dalának, negyedik klipváltozataOne Republic - A One Republic dalának, negyedik klipváltozata