Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem CD-ről nyomta?

Eminem - Eminem CD-ről nyomta?

Legalább is ezt állítja néhány feldühödött rajongó. A Skóciában megrendezésre kerülő ’T in the Park’ fesztiválon, a rapper mikrofonja állítólag be sem volt kapcsolva, még akkor sem mikor a közönségéhez szólt.

Not Afraid -T in the Park

Skóciában minden július második hétvégén tartják a népszerű ’T in the Park’ fesztivált, „híresebbnél hírhedtebb” zenészek és előadók közreműködésével.
A 2010-es fesztivál sztár fellépői között megtalálhattuk a Muse-t, a Kasabiant és Eminemet is.

Eminem, júniusban megjelent albumát a ’Recovery’-t népszerűsítendő vett részt a rendezvényen és a nagy visszatérését ünnepelte. Az Egyesült Királyságban a rapper, öt év óta, most lépett fel először, és 29 dalt nyomott le.

Eminem - Eminem CD-ről nyomta?

A legtöbb fesztiválozó, viszont dühösen hagyta el a „tett színhelyét”, azt állítva, hogy kedvencük bizony playbackről nyomta, sőt a mikrofonja olyan szinten be sem volt kapcsolva, hogy Eminem elnémult, mikor a közönséghez akart szólni.
Egy rajongó szerint: „az egész, szörnyű volt, bénán tátogott és amikor hozzánk beszélt, látszott, hogy nincs bekapcsolva a mikrofonja.”

Egy másik rajongó azt kifogásolta, hogy Eminem, aki állítólag már legyőzött mindefajta gyógyszer és egyéb függőségét, igazából azt sem tudta hol lép fel.

„A fesztivált azzal hirdetik, hogy itt a zenészek élőben játszanak, ő meg végig csak playbackelt, és azt sem tudta hol is van valójában, Balado helyett, folyton Edinburugh-t emlegette”.

Más fesztiválozók viszont, a rapper védelmére keltek:
„ Nem, Eminem nem tátogott, Ő csak egyike azon kevés előadónak, akik ugyanúgy szólnak élőben, mint a CD-ről. A zenei alapok egyébként is mindig felvételről is mennek, de ő élőben nyomja a rappet”

Zsuzsi

2010. 07. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 15. 11:24
Szerintem sem tátog! Ki lehet hallani, hogy élőben nyomja. Azok mondják sztem, hogy playback akik le akarják járatni.
Vendég 2010. 07. 15. 13:08
A videó alapján nem playback!!!És ahogy látom a közönség sem nagyon unja magát. Ez az "egy rajongó szerint...egy msik rajongó azt mondta" szöveg tipikus bulvár szenny szöveg!
Herlin 2010. 07. 23. 15:47
Nem tátog és nem is playback-el csak megy alatta a zene...Néhány rosszakaró találta ki vagy egyszerűen hallották alatta még az elején az éneket és kész! Am nem tudjátok véletlenűl, h ki az a néger csávó mellette a szímpadon, mert már másik videókon is láttam.
Vendég 2010. 07. 25. 10:19
Asszisztense. Láttad gondolom régebbi koncerteken Proof volt vele folyton,csak sajna meghalt :( Azóta ő "helyettesíti"
Vendég 2010. 07. 25. 21:32
Szerintem békén lehet hagyni eminemet! végre talpra éllt, mások irigyek rá és ezért találnak ki rá kamu szöveget ! eminem nem tátogott és késsz! .)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eminem CD-ről nyomta? cikk képei
Eminem - Eminem CD-ről nyomta?Eminem - Eminem CD-ről nyomta?