Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb zenei videó a Twilight Saga harmadik részéhez

Twilight - Újabb zenei videó a Twilight Saga harmadik részéhez

Ismételten új klip készült a nagysikerű Twilight Eclipse című filmhez. A Muse után, ezúttal a Metric nevű banda mutathatta meg tudását a film hivatalos zenei albumán is.

All Yours

Talán nem túlzás azt mondani, hogy mára már a világ szinte minden táján ismerik a Twilight című mozisikert. Az első rész bemutatása után egyfajta „vámpírőrület” vette kezdetét világszerte. Nos azóta már a második rész is megjelent, nemrég pedig a Twilight Saga harmadik, Eclipse című része is megérkezett.

Már június 8-án megjelent az Eclipse hivatalos zenei albuma. Májusban debütált az album első kislemeze, Neutron Star Collision (Love Is Forever) címen, a nagysikerű Muse előadásában.
A minap pedig megérkezett a második kislemez is, a vadonatúj videóklippel.

Twilight - Újabb zenei videó a Twilight Saga harmadik részéhez

Ezúttal egy kanadai zenekar, a Metric dalára esett a választás. A kritikusok szerint az All Yours c. dal is remekül passzol a film hangulatához és hangzásban sokban hasonlít, az eddig már megszokott filmbeli dalokhoz.

Ahogy azt az ilyen kaliberű zenei videókban megszokhattuk, a kisfilm tele van a mozikban jelenleg is futó Eclipse jeleneteivel.

A Metric neve egyelőre valószínűleg keveset mond a hazai zenekedvelőknek. Egy 1998-ban alakult kanadai indie rock együttesről van szó.

A négytagú banda eddig négy nagylemezt jelentetett meg, kisebb, nagyobb sikerekkel. Valószínűsíthető, hogy az új dal kapcsán az eddiginél nagyobb hírnévre fognak szert tenni.

engyus

2010. 07. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 11. 24. 9:43
Tetszik!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb zenei videó a Twilight Saga harmadik részéhez cikk képei
Twilight - Újabb zenei videó a Twilight Saga harmadik részéhezTwilight - Újabb zenei videó a Twilight Saga harmadik részéhez