Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 1. rész: Kherington Payne

The Pussycat Dolls - Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 1. rész: Kherington Payne

Mint ismeretes, a Pussycat Dollsban Nicole Scherzinger kivételével a tagok kicserélődtek. Mielőtt azonban a csapat új dalai elkezdnék ostromolni a slágerlistákat, sorozatunkban bemutatjuk az új négy tagot kicsit részletesebben. Az első részben Kherington Payne-nel ismerkedhettek meg.

Kherington Taylor Payne 1990. január 26-án született Kalifornia államban, az USA-ban. Táncos és színésznő, a 'So You Think You Can Dance' (a műsor magyar címe: Táncolj, ha tudsz) 4. szezonjában a TOP10-ben végzett. Legismertebb színházi szerepe a 'Fame' című musical, melyben Naturi Naughton és Collins Pennie oldalán játszik.

Az alig 90 ezer lakosú Whittier városában látta meg a napvilágot, és már 2 éves korában elkezdett táncórákat venni a Dance Precisionsban, Placentiában. Az El Dorado gimnáziumban érettségizett 2008. június 10-én, most Kalifornia állam Placentia városában él, miközben táncos karrierjét próbálja építgetni. Kherington egyébként a kevésbé ismert The Bolts nevű rockbanda tagjainak, (Adam, Heath és Austin Farmer) unokatestvére.

The Pussycat Dolls - Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 1. rész: Kherington Payne

A 'So You Think You Can Dance' negyedik évadjára jelentkezett 2008-ban. Ő volt akkor a sorozat legfiatalabb versenyzője. Párjával, a hip-hoptáncos Stephen 'tWitch' Boss-szal nagyon emlékezetes pillanatokat szereztek a nézőknek, akik szinte szétszedték őket imádatukban. Bár a versenyt nem nyerte meg Kherington, mindenki elismerését kivívta.

A táncos show után feltűnt a rendkívül népszerű amerikai zenés sorozatban, a 'Glee'-ben. Következő musicalje a 'Leading Ladies' címre hallgat, Melanie LaPatinnal és Benji Schwimmerrel a főszerepben. Idén háttértáncosként tűnt fel Katy Perry 'California Gurls' című klipjében, valamint a dal MTV Movie Awards-os júniusi élő előadásán is. Kheringtont eközben Robin Antin bevette a Pussycat Dolls új felhozatalába.

KÖSZÖNET A WWW.PCD-NEWS.BLOGSPOT.COM OLDALNAK!

Luxi

2010. 07. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 1. rész: Kherington Payne cikk képei
The Pussycat Dolls - Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 1. rész: Kherington PayneThe Pussycat Dolls - Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 1. rész: Kherington Payne