Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

2011 januárjában jön Amy Winehouse visszatérő albuma

Amy Winehouse - 2011 januárjában jön Amy Winehouse visszatérő albuma

Közel négy év telt el azóta, hogy a brit énekesnő jött, látott és győzött a 'Back To Black' lemezével: öt Grammy-díjat zsebelt be vele Winehouse, s ezidági több mint 10 millió darabot értékesítettek belőle. Most itt a nagy visszatérés!

Miközben jó néhány évig távol tartotta magát a médiától, Amy még így is folyamatosan az újságok címlapjára került: a droggal és az alkohollal vívott harcával, házasságával valamint válásával Blake Fielder-Civillel.

Most tisztán és alkoholfüggőségét leküzdve egy új férfival randizgat, és készül, hogy ismét stúdióba vonulhasson. A hírek szerint három lemezre való dalt írt, de csak 14-et fog kiválasztani a régóta várt új korongjára. Megígérte a kiadójának, hogy az anyag jobb lesz, mint bármi, amit korábban kiadott a kezéből.

Amy Winehouse - 2011 januárjában jön Amy Winehouse visszatérő albuma

"Hihetetlen néhány héten van túl Amy. Az élete teljesen megváltozott. Egy régóta várt visszatérés ez, de nagyon elégedett, és hiszi, hogy a négy éve várt lemez nagyszerű lesz. Találkozgat a kiadóval is, az Universal-lal, és mindent megtesznek a legjobb promóció érdekében." - meséte a Daily Mirrornak egy bennfentes.

Az egyelőre címnélküli lemez világszerte 2011 januárjában jelenik meg. A hangvétele nagyon személyes lesz, több dal szól a Blake utáni szakítás fájdalmairól, és a harcról, amit Winehouse a droggal és alkohollal folytatott. Az énekesnő egy turnét is tervez a jövő évre, hogy népszerűsítse albumát.

Luxi

2010. 07. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 20. 18:32
az előbbi romnyi csávós cikk alá NEM megy át a beírás!!?!! = "akár csak az ci..gá..ny..ok itt... :P (pfo.j.j.j)= http://www.music.hu/news.php?cikk=9250 ------------------- "MMR, Lendva, MMR, Lendva... :) 2010-07-20 18:18 Ma 13 óra után még itthon voltam és hallottam szegény AlfHÖd milyen "művelt" csávó a rádiózáshoz úgy mégis! A "sloven" érettségi ezt nem tarlamazta? ;-)) Megszületett Francesco Petrarca, olasz költő, Dante barátja. 1304.07.20 - 706 éve történt 'Freddyke pedig ezt ÍGY: "Francsiszkó de Práte"! (sic!) Jújjjj.... :D ""

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

2011 januárjában jön Amy Winehouse visszatérő albuma cikk képei
Amy Winehouse - 2011 januárjában jön Amy Winehouse visszatérő albumaAmy Winehouse - 2011 januárjában jön Amy Winehouse visszatérő albuma