Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A börtönben ír dalokat Lil’Wayne

Lil Wayne - A börtönben ír dalokat Lil’Wayne

A rapperek az egyetlen emberfaj, akik számára a sitt-sokk, inspirálóan hat. Lil’Wayne az elmúlt napokban osztotta meg rajongóival az örömteli hírt, miszerint hiába ítélték letöltendő szabadságvesztésre, a „börtön ablakában” ír dalokat és készíti új albumát.

Soldier

A rapperek között, ugyan még kispályásnak számít, a ’82-es születésű Lil’ Wayne, pedig azért, az ő bűncselekmény lajstromában is van egy-két mindenképp feljegyzendő húzás.

2007-ben állítólag csak „összekeverték valakivel, és véletlenül tartóztatták le” különböző narkotikumok birtoklása miatt, 2008-ban azonban tényleg marihuánát és kokaint is találtak nála, itt már elkerülhetetlen volt a felelősségre vonás.

Lil Wayne - A börtönben ír dalokat Lil’Wayne

Lil’Wayne jelenleg egy éves börtönbüntetését tölti a New York-i Rikers Island börtönben illegális fegyvertartás miatt. A rapper börtön cellájából, blogján keresztül közölte népes rajongótáborával, hogy zeneileg nagyon kreatív napokat él át, dolgozik, de az új dalok stílusát nem tudja meghatározni.

„Mostanában újra írok, és én akarom veletek először közölni, hogy a szövegek, amelyeken dolgozom…nos nem is tudom elmondani, milyenek lettek, nem tudok olyan kifejezésre gondolni, ami leírná a dalok hangulatát”.

„Ha azt írnám, hogy egyszerűen csodásak lettek, túl szokványosan fogalmaznék…ha azt írnám, hogy tökéletesek, az nem lenne helyes”, nyilatkozta a börtönben regenerálódó rapper.

Wayne blogjában, a napi rutinjáról kérdezősködő, kíváncsi rajongóknak is válaszolt. A bejegyzésből kiderült, hogy teljesen átlagosan telnek napjai, délelőtt 11-kor kell, felhívja „gyermekeit és csodálatos édesanyjukat”, majd olvasgat.
„Este megvacsorázom, telefonálok, felüléseket csinálok, olvasok a Bibliából, majd lefekszem aludni. Ennyi.” Nyilatkozta a rapper, aki 2009-ben még arról fecsegett a CBS csatorna egyik műsorában, hogy mennyire szeret füvet szívni.

Lil’ Wayne debütáló albuma 1999-ben jelent meg, a ’The Block is Hot’ közel 1 millió példányszámban kelt el. Legsikeresebb albumát, 2008-ban adták ki, a ’The Carter III’ c. lemezt megjelenésének első hetében 1.5 millióan vásárolták meg és az év rap lemeze kategóriában a Grammy díjat is bezsebelte vele.

Zsuzsi

2010. 07. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A börtönben ír dalokat Lil’Wayne cikk képei
Lil Wayne - A börtönben ír dalokat Lil’WayneLil Wayne - A börtönben ír dalokat Lil’Wayne