Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Győzőtlenítésre várva (Jegyzet)

Győzike - Győzőtlenítésre várva (Jegyzet)

Még mindig kihoz a sodromból! Pedig eltűnőben van. Azt többször írtam, hogy a magyar televíziózás mélypontjának Gáspár Győző úgynevezett show-ját tartom. Nehéz alulmúlni, bár nem tudhatjuk, mit hoz a jövő…

A műsorról már múlt időben beszélhetünk. (De muszáj megjegyezni, innen is van visszaút, ebben a szakmában minden lehetséges.) Az ember azt várná, hogy a főszereplő végre eltűnik ott, ahová való: a süllyesztőben. Ez biztosan így lesz, de sajnos nem megy egy csapásra, az oda vezető útról is vissza-visszakiabál, amiből a bulvár címlaphírt kreál. Megmondhatná neki valaki, hogy mekkora mázlista, és érje be annyival, amennyit eddig kapott! Vagy már megmondta, csak nem értette meg? Együttese, a Romantic jókor volt jó helyen. Az énekesnők megtették, amit kellett: kiegészítették és eladták a ripacsot. Aztán jött a műsor, tévébohóccá vált, össze-vissza hazudozott, az egyes évadok között eljátszotta a sértődöttet, amiben – számomra érthetetlenül – olyanok is statisztáltak, akiktől ezt nem vártuk. Például a közszolgálati tévé egykori reggeli műsora Verebessel az élen. Győző úszott a látszólagos népszerűségben. Az emberek valójában azért nézték, mert jól szórakoztak a primitívségein. Időközben negatív figura lett, degradálta a Romanticot, a Győző & Veronica nevű formációjának CD-je pedig már a kutyának sem kellett. Szóval várható volt, hogy a ripacs egyelőre nem némul el, még áruba bocsájtja magát, mint egy kiégett, ócska prosti. Érthető, hogy a médiában akar maradni. Hová máshová menne? Azt mondta, el tudná magát képzelni reggeli tévéműsor-vezetőként, de csakis a vörös hajú nő mellett… „Két botrányhős egy képernyőn a legnagyobb lenne. Mi ketten nagyon nagyok lennénk” – nyilatkozta. Ilyenkor a magamfajta embernek újra kinyílik a bicska a zsebében. Felháborító, hogy L. Claudiát magához hasonlítja. Azt nézzük el neki, hogy azt hiszi, képes ilyen feladatra. Mert képtelen belátni, hogy nem. Abba se menjünk bele, hogy a műsorvezetés szakma, amit normális esetben tanulni kell, mert egy ideje már nem normális időket élünk. Így az „rendben is van”, hogy a kereskedelmi tévécsatornák nem elsősorban a profik közül választanak, ha mégis, akkor elrontják, a maguk képére formálják őket. De Győzőt műsorvezetőnek? Na azzal valószínűleg alulmúlná a show-ját! Szerencsére a csatorna illetékese közölte, nincs tervben a reggeli műsorvezetői gárda bővítése. Én pedig továbbra is azt az időt várom, amikor már semmilyen hírértéke nem lesz a ripacs megszólalásának. (Új Szó)

Puha József

2010. 07. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Walaki01 2010. 07. 17. 8:19
Egyetértek a cikkíróval.Viszont a nép értelmi színvonalát is mutatja az,hogy eddig is mehetett ez a műsornak nevezett borzalom.
VENDÉG 2015. 12. 20. 10:20
))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Győzőtlenítésre várva (Jegyzet) cikk képei
Győzike - Győzőtlenítésre várva (Jegyzet)