Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Bieber lekörözte Lady Gagát

Justin Bieber - Justin Bieber lekörözte Lady Gagát

Justin Bieber rajongóinak száma egyre csak növekszik. A fiatal fiú napról napra népszerűbb a világ minden táján. Jó példa erre, hogy a hétvégén Baby című dalának klipje vált a legnézettebb You Tube videóvá.

Baby

A 16 éves világsztár számos sikeres dal és fellépés után, immár azt is elmondhatja magáról, hogy övé minden idők legnézettebb videója a világhálón. A Baby című felvétel klipje még márciusban került fel a You Tube oldalára. Azóta csupán négy hónap telt el, mégis sikerült már most meghaladnia a 250 milliós nézettséget.

Egészen a múlt hétig Lady Gaga, Bad Romance című slágerének klipje vezette a nézettségi listát. Majd pénteken Justin nem csak hogy megelőzte, de tetemes előnyre szert téve le is hagyta Lady Gagát.

Justin Bieber - Justin Bieber lekörözte Lady Gagát

Először egy ideig fej-fej mellett haladtak, aztán délutánra Justin nagy előnyre tett szert. Mára már csaknem 3 millióval nagyobb a nézettsége Baby c. dalának, mint Lady GaGa slágerének.

Az énekes a rekord beállítása után, a Twitterén mondott köszönetet rajongóinak. Valamint mindenkit emlékeztetett arra, hogy sokat köszönhet a videómegosztónak, mivel karrierje valójában a YouTube-on indult.

engyus

2010. 07. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 20. 18:23
MMR, Lendva, MMR, Lendva... :) 2010-07-20 18:18 Ma 13 óra után még itthon voltam és hallottam szegény AlfHÖd milyen "művelt" csávó a rádiózáshoz úgy mégis! A "sloven" érettségi ezt nem tarlamazta? ;-)) Megszületett Francesco Petrarca, olasz költő, Dante barátja. 1304.07.20 - 706 éve történt 'Freddyke pedig ezt ÍGY: "Francsiszkó de Práte"! (sic!) Jújjjj.... :D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin Bieber lekörözte Lady Gagát cikk képei
Justin Bieber - Justin Bieber lekörözte Lady GagátJustin Bieber - Justin Bieber lekörözte Lady Gagát