Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tom Jones is a Killerst akarja

Tom Jones - Tom Jones is a Killerst akarja

Tom Jones idén nyáron sem unatkozik. Fesztiválról fesztiválra jár fellépni és közben azt tervezi, hogy egy közös dal erejéig összeáll a Killers-el is zenélni. Új albuma pedig, júliusban lát napvilágot.

Burning down the house

A walesiek „Korda Gyuri bácsija”, a bongyor hajáról és félelmetes börnacijairól ismert énekes, a napokban azt nyilatkozta az angol New Musical Expressnek, hogy jelenleg tárgyalásokat folytat a Killers-el, egy jövőbeni lehetséges duettel kapcsolatban.

Jones, a július 16-18 között megrendezésre kerülő, Latitude fesztiválon történt fellépése után árulta el a sajtónak, hogy ő maga nagy Killers rajongó, és Killers is imádja az ő zenei munkásságát.

Tom Jones - Tom Jones is a Killerst akarja

„Beszéltem Brandon Flowersszel, aki azt mondta nekem, hogy csodálja a karrieremet. Mindig is úgy éreztem, hogy van bennünk közös. Ő Las Vegasból származik és én is sok időt töltöttem Las Vegasban”, magyarázta Jones.

Egyelőre még nincs meg az időpont és a közös dal megírása vagy megtalálása is várat magára, de az énekes úgy véli, amilyen hamar csak tudnak stúdióba vonulnak majd.

„A dalnak tökéletesnek kell lennie. Bárkivel is dolgoztam együtt pályám során, mindig az volt a legfontosabb, hogy elégedett legyek a szerzeménnyel”.

Tom Jonesnak nem ez lesz az első kalandozása a duettek világába. 2010-es Reload albumán, azzal lepte meg rajongóit, hogy együtt dolgozott a Cardingansos Nina Perssonnal és a Stereophonics frontemberével, Kelly Jonesszal is.

Az idén 70 éves énekes legújabb albuma, a Praise and Blame előreláthatólag július 26-án jelenik meg. Az album producere Ethan Jones, aki korábban olyan művészekkel dolgozott együtt, mint a Kings of Leon vagy Rufus Wainwright.
Az első kislemez, egy John Lee Hooker feldolgozás, a ’Burning Hell’ Jones 70. születésnapján került a boltokba.

Zsuzsi

2010. 07. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 20. 18:20
Ma 13 óra után még itthon voltam és hallottam szegény AlfHÖd milyen "művelt" csávó a rádiózáshoz úgy mégis! A "sloven" érettségi ezt nem tarlamazta? ;-)) Megszületett Francesco Petrarca, olasz költő, Dante barátja. 1304.07.20 - 706 éve történt 'Freddyke pedig ezt ÍGY: "Francsiszkó de Práte"! (sic!) Jújjjj.... :D
Vendég 2010. 07. 20. 18:25
MMR, Lendva, MMR, Lendva... :) 2010-07-20 18:18

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tom Jones is a Killerst akarja cikk képei
Tom Jones - Tom Jones is a Killerst akarjaTom Jones - Tom Jones is a Killerst akarja