Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ellie Goulding bemutatta új zenei videóját

Ellie Goulding - Ellie Goulding bemutatta új zenei videóját

Ellie Goulding júniusban elkészítette legújabb zenei videóját. A közelmúltban megjelent klip, The Writer című dalához készült, amely a fiatal énekesnő következő kislemezként fog megjelenni a nyár végén.

The Writer

Azt kell mondjam, Ellie Goulding véglegesen is berobbant a zenei életbe. Tavalyi debütálása óta sokat fejlődött, már-már felnőtt a feladathoz. Valamint Európa szerte egyre jobban ismerik. Dalait már itthon is játsszák a rádióadók, a britek pedig egyenesen odavannak érte.

Az év elején kicsit talán elhamarkodva is, de az év egyik reménységének jelentették ki a 23 éves lányt. Sokak egyből a szívükbe zárták, de akadtak ellenlábasok is bőven. Miután azonban díjat nyert a Brit Awardson és megkapta a 2010 Év Hangja elismerést is, talán sikerült bizonyítania a kételkedőknek.

Ellie Goulding - Ellie Goulding bemutatta új zenei videóját

Lights című debütáló albuma március 1-én jelent meg. Eddig három kislemez volt az albumhoz köthető, amelyek eléggé vegyesen szerepeltek. Augusztus 9-én pedig megjelenik a negyedik kislemez is, The Writer címen, ami javíthat a statisztikákon.

Goulding szavaival élve, a The Writer a legemberibb és legérzelmesebb dal, amit eddig írt. A dal zenei videóját az Anglia keleti partján fekvő Happisburgh világítótornyánál forgatták a múlt hónapban. Az énekesnő hivatalos You Tube oldalán július 11-én debütált az új klip.

engyus

2010. 07. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ellie Goulding bemutatta új zenei videóját cikk képei
Ellie Goulding - Ellie Goulding bemutatta új zenei videójátEllie Goulding - Ellie Goulding bemutatta új zenei videóját