Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csúnyán megverték az énekest

Egyházi Géza - Csúnyán megverték az énekest

Barátságos közönségtalálkozónak indult a keddi játékos összejövetel a Sakk című musical világpremierjének otthont adó Margitszigeti Szabadtéri Színház előtt, ám a szovjet bajnokot alakító Egyházi Géza nagyon kikapott…

Jól állnak az ABBA szerzőpárosa által jegyzett Sakk című musical szabadtéri világpremierjének próbái, így nem meglepő, hogy a producer és az eseménynek otthont adó Margitszigeti Szabadtéri Színház vezetősége némi lazítást engedélyezett a művészeknek, akik egy játékos közönségtalálkozón vehettek részt július 20-án. Míg az éles szeműek a környéken elrejtett sakkbábukra vadászhattak, amiket ajándékjegyre lehetett beváltani, addig a szellemi sportot kedvelők a Sakk Szövetség játékosaival mérhették össze tudásukat. Győzelem esetén nem csak a dicsőséget, de egy tiszteletjegyet is besöpörhették a kockás táblán otthonosan mozgó musicalkedvelők.
Az eseményre ellátogató Kecskés Tímea, Varga Viktor és Egyházi Géza közül utóbbi nem csak a rajongókkal váltott szót és vett részt közös fotózáson, de a sakk-asztalhoz is odamerészkedett.
– Az utolsó pillanatig úgy éreztem, hogy van esélyem, mégis kikaptam – vallotta be Egyházi Géza énekes, aki az ABBA szerzőpárosának zseniális musicaljében az orosz sakkbajnokot, Anatoly Sergievsky-t kelti életre. – Ráadásul a kegyelemdöfés még csak ezután jött! Reméltem, hogy a Sakk Szövetségben játszó ifjú ellenfelem már elmúlt 10 éves, úgy még szépíthettem volna a dolgot, hogy egy tizenéves profi vert meg, de a parti után kiderült, hogy legyőzőm mindössze 8 esztendős – ismerte be a művész a music.hu-nak.
Az augusztus 6-án és 7-én látható előadás magyar szövegét Romhányi, a rímhányó József lánya, Romhányi Ágnes jegyzi, a színpadon a fenti művészek mellett olyan neveket találni a dupla szereposztásban, mint Koós Réka, Sári Éva, Bot Gábor vagy Sándor Dávid.

Balajti Péter

2010. 07. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csúnyán megverték az énekest cikk képei
Egyházi Géza - Csúnyán megverték az énekest