Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Alkoholtilalommal turnézik a Take That

Take That - Alkoholtilalommal turnézik a Take That

Azt már egyszer hírül adtuk, hogy Robbie Williams kibékült a Take That egykori frontemberével. Most már az biztos, hogy az együttes eredeti felállásban újra összeáll, lesz új album és turné is, alkoholizálás, viszont nem.

Pray

Ahogy azt már is megírtuk, Robbie ’96-ban hagyta ott a Take Thatet, sorozatos balhék miatt és szólókarrier reményében. Pár hete szárnyra keltek a pletykák, hogy Robbie kibékült „nagy ellenségével” Gary Barlowal, sőt Williams új Greates Hits albumán duetteznek is egy jót közösen. Sokan már akkor reménykedtek, hogy ez azt is jelentheti Robbie visszatér a legendás fiúcsapathoz, és közösen folytatják tovább.

Take That - Alkoholtilalommal turnézik a Take That

Július 16-án hivatalosan is bejelentették, hogy Robbie ismét a Take That tagja lett, már egy ideje nagy titokban új albumon dolgoznak, és jövőre indul a turné is.

„Igen, a hír igaz, a Take That az eredeti felállásba kezdett dalokat írni az év vége felé, valószínűleg, novemberben megjelenő új albumra”, jelentette be hivatalos közleményében az együttes.

Az első kislemez a ’The Flood’ című dalból készül, amelyhez már videóklippet is forgattak, a Dorney tavon, Berkshireben. A hely, többek között arról nevezetes, hogy a 2012-es Olimpiai játékok evezős számaihoz szolgál majd helyszínül. A videó egy evezős versenyt elevenít meg, az együttes tagjai egy ötszemélyes evezős csónakban ülnek, fehér ruhában, és számos ellenfelet próbálnak meg legyőzni, hogy elsőként érjenek a célba.

A Take That jövőre, az új album megjelenése után turnéra is indul, de állítólag a bulik és a töménytelen alkoholfogyasztás ezúttal elmarad. Robbie és az együttes egy másik tagja, az eddig csak a szexfüggőségéről ismert Mark Owen is alkoholproblémákkal küzd.

„Ez a téma nagyon kényesen érinti az együttest, de úgy tűnik az alkohol ki lesz tiltva a turnéról, előzőleg a ’The Circus turné’ egy hatalmas buli volt, ez most nem ismétlődhet meg”, nyilatkozták a ’The Sun’ c. lapnak.

Zsuzsi

2010. 07. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Alkoholtilalommal turnézik a Take That cikk képei
Take That - Alkoholtilalommal turnézik a Take ThatTake That - Alkoholtilalommal turnézik a Take That