Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Napoleon Boulevard az Eper „Lekvár” Fesztiválon

Napoleon Boulevard - Napoleon Boulevard az Eper „Lekvár” Fesztiválon

A Napoleon Boulevard bepótolja elmaradt koncertjét Tahitótfalun, az újra megrendezésre kerülő Eper „Lekvár” Fesztiválon.

Pontosan, terv szerint

Bár az eperből már lekvár lett azóta, hogy az eső elmosta a nyár elejére tervezett koncertet, de a szervezők úgy gondolták így is nagy sikere lesz a Július végére átszervezett rendezvénynek.

Így Vincze Lilla csapata- Vincze Lilla (ének), Gömör László (dob), Kollár Attila (fuvola), Pócs Tamás (basszusgitár) valamint Vámos Zsolt gitárossal és Nagy Zsolt billentyűssel kiegészülve- a megújult Napoleon Boulevard is lehetőséget kapott arra, hogy bepótolja a bulit, ami akkor elmaradt. Ahogyan Lilla is megfogalmazta: „Ami késik, nem múlik”.

Napoleon Boulevard - Napoleon Boulevard az Eper „Lekvár” Fesztiválon

A kíváncsi látogatók és rajongók látványos show elemekkel megtűzdelt előadásra számíthatnak, az előzetes hírek szerint most sem fognak unatkozni, de a többi legyen meglepetés! Egy dolog azonban biztos, az átdolgozott slágerek és az új szerzemények kreatív hangszerelése most nem marad el, a hangulat garantált lesz, a tűzijátékkal megspékelt nyitány méltó bevezetése lesz a fergeteges bulinak.

Napoleon Boulevard - Napoleon Boulevard az Eper „Lekvár” Fesztiválon

A meglepetések sorozatának első állomásaként elkészült az első video a készülőben lévő DVD anyagból, melynek alap felvételeit a Syma csarnok béli koncert felvételekből állítottak össze. Előzetesként bemutatjuk a DVD anyag címadó dalát a „Pontosan, terv szerint”-et, mely most került először a nyilvánosság elé. A Tahitótfalura érkezők a debütáló számot élőben is meghallgathatják július 31-én 22:00-tól a Fesztivál Parkban.

Bius

2010. 07. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Napoleon Boulevard az Eper „Lekvár” Fesztiválon cikk képei
Napoleon Boulevard - Napoleon Boulevard az Eper „Lekvár” FesztiválonNapoleon Boulevard - Napoleon Boulevard az Eper „Lekvár” FesztiválonNapoleon Boulevard - Napoleon Boulevard az Eper „Lekvár” FesztiválonNapoleon Boulevard - Napoleon Boulevard az Eper „Lekvár” FesztiválonNapoleon Boulevard - Napoleon Boulevard az Eper „Lekvár” FesztiválonNapoleon Boulevard - Napoleon Boulevard az Eper „Lekvár” FesztiválonNapoleon Boulevard - Napoleon Boulevard az Eper „Lekvár” Fesztiválon