Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb X Factor szereplő a zeneiparban

Olly Murs - Újabb X Factor szereplő a zeneiparban

A tavalyi X Factor második helyezettje, Olly Murs elkészítette hivatalos debütáló felvételét, Please Don’t Let Me Go címen.

Please Don't Let Me Go

Az elmúlt évek brit X Factor versenyzői közül, kétségkívül Leona Lewis érte el a legnagyobb népszerűséget. Őt követve, a 2008-as győztes, Alexandra Burke az, aki még említésre méltót alkotott a show óta. Valamint az akkori második helyezett, a JLS nevű fiúkvartett, és az egy évvel korábban negyedik helyet szerző Diana Vickers.

Olly Murs - Újabb X Factor szereplő a zeneiparban

Rajtuk kívül szinte senki sem tudott maradandót alkotni a tehetségkutató résztvevői közül. A legutóbbi évad babaarcú nyertese Joe Mcelderry például teljesen eltűnt a döntő óta. Eddig csupán az igen nagy vitát és ellenszenvet kiváltó ikerpáros, John & Edward készítette első zeneiparbeli dalait.

Ők azonban, ahogyan azt valószínűsíteni lehetett, tehetségtelenségükkel nem sokra vitték eddig. Most talán fordulni látszik a kocka, ugyanis a legutóbbi széria második helyezettje, Olly Murs kiadta első kislemezét.

Olly Murs már a válogatáson lenyűgözte a közönségét és a zsűri szigorú tagjait. Nem is énektudásával, hanem inkább dinamikus és szórakoztató előadásmódjával. Simán bejutott a döntőbe, ahol nagy menetelésbe kezdett és egészen a fináléig jutott.

Meg kell jegyezni, hogy Olly azok közé a versenyzők közé tartozott, akik fáradtságot nem ismerve gyakoroltak és készültek a fellépésekre. Így a közel fél év alatt rengeteget fejlődött énektudása is.

Emelt fővel fogadta el, hogy csupán a második hely jutott neki, pedig többen rá voksoltak volna a nyertes kilétét illetően. De nem szomorkodott és rágódott a dolgon, hanem elkezdett első lemezén dolgozni. Ehhez persze az is kellet, hogy az X Factor atyja és Olly mentora, Simon Cowell rögtön lemezszerződést ajánljon neki.

Olly Murs debütáló lemeze valamikor az év második felében fog elkészülni. Az első kislemez dala viszont már megjelent Please Don’t Let Me Go címen. Az előadóhoz tökéletesen passzoló dalhoz, már a hivatalos zenei videó is megjelent a múlt héten.

engyus

2010. 07. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb X Factor szereplő a zeneiparban cikk képei
Olly Murs - Újabb X Factor szereplő a zeneiparbanOlly Murs - Újabb X Factor szereplő a zeneiparban