Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jonas L.A., a Jonas tesóktól

Jonas Brothers - Jonas L.A., a Jonas tesóktól

Megjelent a legfrissebb Disney Channel sorozat, „JONAS L.A.” filmzenéje. Az album - a főcímdallal, az L.A. Baby (Where Dreams are Made Of) együtt - 13 vadonatúj Jonas Brothers dalt tartalmaz. További jó hír, hogy a jövőben is láthatják Nick Jonast a londoni West End Queen Színház pódiumán Marius: Nyomorultak című musical-jében.

L.A. Baby (Where Dreams are Made Of)

A vadonatúj album „Your Biggest Fan” című dalának társszerzői Joe, Kevin és Nick Jonas, további hét track (“L.A. Baby (Where Dreams are Made Of),” “Things Will Never Be the Same,” “Fall,” “Drive,” “Invisible,” “Make It Right,” & “Set This Party Off”) társszerzője pedig Nick Jonas, de a lemez további olyan neves dalszerzők közreműködésével készül mint: Kara DioGuardi, Adam Watts, Andy Dodd, Adam Anders, Matthew Gerrard, és Robbie Nevil.

Minden CD tartalmaz egy bónusz funkciót is, ami a rajongóknak lehetőséget ad arra, hogy számítógépen keresztül különleges zenei videó tartalmakhoz és a “Critical” című szám akusztikus verziójához jussanak hozzá.
A korong megjelenéséhez kapcsolódóan a Jonas Brothers augusztus 7-től az USA-ból kiidulva három kontinenst behálózó koncertkörútra indul a fiatal disney-sztár Demi Lovato-val együtt. Az fiatal énekesek természetesen a bombasikerű Disney filmek zenéit adják elő élőben. A színpadon láthatjuk-hallhatjuk majd a „JONAS L.A.” sorozat betétdalai mellett a „Camp Rock” és a soron következő „Camp Rock 2: The Final Jam” szerzeményeit.

2010. 07. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 04. 15:58
nekem nagyon tetszik az LA baby... nagyon jó zene.. gratula nekik hogy összehozták! :)
Vendég 2011. 03. 12. 10:57
ők a legjobbak!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jonas L.A., a Jonas tesóktól cikk képei
Jonas Brothers - Jonas L.A., a Jonas tesóktól