Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fél év alatt a Föld körül

Madonna - Fél év alatt a Föld körül

Madonna újra útnak indul. A popkirálynő maga teszteli és válogatja ki a táncosokat ahhoz a turnésorozathoz, amely állítólag az eddigi legváratlanabb és legmegdöbbentőbb show elemekkel lesz telepakolva.

Human Nature

Minket már az is megdöbbentett, hogy az önmegvalósítás és megújulás nagyasszonya ezúttal egy hat hónapos ’Hip – Hop’ turnét tervez.

A turné, jövő ősszel kezdődik, de a táncosok kiválasztása már most elkezdődött a londoni Aura nevű éjszakai szórakozóhelyen. Madonna tapasztalt táncosokat keres, olyanokat, akik már dolgoztak együtt más énekesekkel is, és akik tökéletesen beleilleszkednek majd a turné hip-hoppos hangulatába.

Madonna - Fél év alatt a Föld körül

Egy, az énekesnőhöz közelálló szerint:
„Madonna kiváló formában van, a fél éves utazgatás egyáltalán nem lesz számára megterhelő. A kedvenc londoni klubjában tartja a meghallgatásokat és a barátja Jesus Luz is segítségére van a válogatásban”.

Az egyelőre még hivatalos név nélküli, készülőfélben lévő turné, feltehetőleg, az énekesnő és a Live Nation közötti megállapodás része, amely lebonyolításáért Madonna kezét közel 100 millió font üti. A fellépés sorozat állítólag tisztelgés és visszatérés a popcsillag New York-i gyökereihez.

A Daliy Mirror angol napilap értesülései szerint: „A turné, Madonna legnagyobb szabású, legváratlanabb fordulatokkal teli show sorozata lesz. Visszatérés a New York-i hip-hoppos gyökereihez, erősen a táncos elemekre koncentrálva”.

Madonna legutóbbi turnéja, a Sticky & Sweet, tavaly szeptemberben ért véget.

Zsuzsi

2010. 07. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 29. 11:48
www.madonnahungary.gportal.hu
Vendég 2010. 08. 03. 18:19
az mind semmi! mert "Csé" meg volt a Völgy feszt'en és biztos összekötötte egy kiszállás riportkészítés stb. jövedelemmel a kirándulását, naná!? ;-P "Bé"? szabira ment hirtelen? vas. délben és ma reggel se "jött". =? ;-o vas. 18. ó tájt az anyja bejárati hídján egy vadi új Toyota Yaris parkolt LRX-... frzs. = csak nem lecserélte a régi Polot, mert azon csak a rendszám volt új ugye... ;-) vagy csak vendége volt a "maminak?"
Vendég 2010. 08. 04. 12:11
Ugye mon'tam?!! ;-) ;-* http://iwiw.hu/pages/main/imageview.jsp?imageID=188574458&ownerID=8867029&size=0&type=user A cukorkát nem nekem? (Aláírás: Cukrosbácsi)
Vendég 2010. 08. 04. 12:14
http://iwiw.hu/pages/main/imageview.jsp?imageID=188574458&ownerID=8867029&size=0&type=user

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fél év alatt a Föld körül cikk képei
Madonna - Fél év alatt a Föld körülMadonna - Fél év alatt a Föld körül