Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Shrek-sztárok éneklik meg Robin Hoodot

Margitszigeti Szabadtéri Színház - Shrek-sztárok éneklik meg Robin Hoodot

Idén nem csak az Oscar-díjas Russell Crowe látható Robin Hoodként, de augusztus 12-én és 13-án a népszerű műsorvezető és énekes, Kovács Áron is. Ráadásul a Shrekben felbukkant legendás íjász magyarhangjával küzd meg, de segíti az ogre szinkronsztárja.

Igazi zenei parádét ígér a Margitszigeti Szabadtéri Színház augusztus közepén: az egykori Moho Sapiens frontembere, Szomor György nem csak musicalt írt Robin Hood történetéből, de színpadra is vitte a munkáját, melyhez azt a Miklós Tibort sikerült megnyernie, aki többek közt a Hair és a Jézus Krisztus Szupersztár magyar szövegkönyveit is jegyzi.
Bár a dalszerző-énekes ezúttal nem áll színpadra, figyelemreméltó alkotógárda tölti majd meg a világot jelentő deszkákat. A címszerepben a műsorvezetőt és énekest, Kovács Áront köszönthetik majd a nézők augusztus 12-én és 13-án, akinek ez lesz első ilyen típusú megmérettetése. Szintén a televízióból, pontosabban a Heti Hetes című sorozatból ismerős sokak számára az ezúttal Little Johnként bemutatkozó Hajdu Steve, míg Williamat a konkurens kereskedelmi csatornán futott Megasztár 3-mal népszerűséget szerző Puskás Peti kelti életre.

Robin Hoodot sokan megformálták már Sean Connerytől kezdve Kevin Costneren át Russel Crowe-ig, a Shrekben például az a Forgács Péter szinkronizálta, aki ezúttal az igazságtevő ellenlábasát, a Notthingam-i bírót jeleníti meg. S ha már Shrek, a zöld ogre szinkronhangja, Gesztesi Károly is tiszteletét teszi a produkcióban, mint Tuck barát.
A két oldalról ostromlott Lady Mariannt A vámpírok báljában is főszerepet játszó Andrádi Zsanett alakítja, Oroszlánszívű Richárd jeleneteinél pedig Vikidál Gyula hangja tölti meg a teret.

Ráadásul a szervezők szórólapvadászattal fokozzák az ősbemutató előtti hangulatot: csomópontokon osztogatnak reklámanyagot, melynek felmutatásával a Margitszigeti Szabadtéri Színház pénztárban augusztus 10-én, 15 és 19 óra között megváltott Robin Hood-jegy mellé ajándék belépővel kedveskednek.

Balajti Péter

2010. 07. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Shrek-sztárok éneklik meg Robin Hoodot cikk képei
Margitszigeti Szabadtéri Színház - Shrek-sztárok éneklik meg Robin Hoodot