Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ozzy sajnálkozik és pszichiátriára küldi az Iron Maiden frontemberét

Ozzy Osbourne - Ozzy sajnálkozik és pszichiátriára küldi az Iron Maiden frontemberét

Egy nemrég napvilágot látott interjúban a Sötétség Fenegyereke sajnálkozva tekint vissza valóságshowjukkal generált családi problémáikra, az Iron Maiden énekesét, pedig „jól elküldi” a pszichiátriára.

Dreamer

Egy nemrég, a ’ TheQuietus.com’-nak adott interjúban, Ozzy elárulta, hogy fájdalmasan érinti valóság showjának a családi életükre gyakorolt hatása, ugyanakkor elismeri, hogy a műsör sokat segített karrierjének újjáélesztésében.

„Egyik nap lefekszel aludni, és mikor felébredsz, kiba***tt kamerák vesznek körül, az egész világ megváltozik, hirtelen, kiba***tt dolgok támadnak rád”, nyilatkozta az énekes a 2002 és 2005 között, az MTV-n futó valóságshowjával kapcsolatban.

Ozzy Osbourne - Ozzy sajnálkozik és pszichiátriára küldi az Iron Maiden frontemberét

„A gyerekek nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, a feleségem sem tudott mit kezdeni az egésszel, aztán még meg is betegedett. Egyrészről, amit a show-val elértünk, fenomenális volt, másrészről viszont az egész család szenvedett. De az biztos, hogy a televíziózás egy teljesen új formájának raktuk le az alapjait. A mostani valóságshowk nélkülünk nem is léteznének. Hogy újra belefognánk? Nem tudom, nem hiszem.”

Az interjúban Osbourne beszélt állítólagos rossz viszonyáról, az Iron Maiden énekesével, Bruce Dickinsonnal (Dickinson, az Ozzfest turné során, a színpadon, állítólag rendszeresen szidalmazta Ozzyt, és a családját)

„Sosem mondtam egyetlen kiba***tt rossz dolgot sem Bruce-ról. A gitárosuk jött oda hozzám, hogy bocsánatot kérjen Bruce viselkedéséért, én meg azt sem tudtam először miről is beszél. Sharon viszont tudott a dologról és jól bedühödött, azt sem tudtam, mi történik”,mondta Ozzy. Sharon válaszul Dickinson piszkálódására, állítólag szabotálta az Iron Maiden koncertjét, és arra buzdította a közönséget, hogy jéggel és tojással dobálják meg a frontembert.

Ozzy az együttesre nem haragszik, de továbbra sem érti Dickinson kirohanásait a családja ellen.
„Dickinsonnak egy kiba***tt pszichiáterre van szüksége, ha komolyan gondolja, amiket rólam mondott” fűzte hozzá az énekes.

Zsuzsi

2010. 07. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ozzy sajnálkozik és pszichiátriára küldi az Iron Maiden frontemberét cikk képei
Ozzy Osbourne - Ozzy sajnálkozik és pszichiátriára küldi az Iron Maiden frontemberétOzzy Osbourne - Ozzy sajnálkozik és pszichiátriára küldi az Iron Maiden frontemberét