Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Magyar világsztár a láthatáron?!

Viva Starr - Magyar világsztár a láthatáron?!

Az elmúlt hetekben, napokban egyre többször kaptak szárnyra a híresztelések egy magyar énekesnőről, Viva Starr-ról, aki külföldön is potenciális sztár lehet a közeljövőben. Vajon tényleg teljesül a fiatal lány álma?

Plastic Girl

Nagyon régóta vágyunk és várunk mi magyarok, egy nemzetközileg is elismert sztárra a zeneiparban, akiről elmondhatjuk, hogy kicsiny országunk lakója. Itt most természetesen a könnyűzenére gondoljunk, és ha még jobban szűkíteni szeretnénk a kört, a popzenére. Talán épp most jött el ez a pillanat?

Viva Starr neve nálunk még sokak számára ismeretlen. Ha lehet ilyet mondani eddig többen ismerik külföldön, mint itthon. Az eredetileg Siti Vivien névre hallgató fiatal lány ukrán születésű, de sokáig hazánkban élt és tanult. A magát magyarnak valló 18 esztendős tehetség jelenleg Angliában éli napjait.

Viva Starr - Magyar világsztár a láthatáron?!

Viva karrierjét Eric Morph és Pixa egyengeti. Így azt mondhatjuk, hogy a neves DJ és napjaink magyar könnyűzenéjének meghatározó alakja révén jó kezekben van Viva sorsa. Viva első dala Plastic Girl címen fog megjelenni, reméljük minél előbb.

A dalt jelenleg a mai zeneipar egyik legjelentősebb kiadója, az Interscope Digital népszerűsíti. A kiadó jelenleg is több világsztárral áll szerződésben. Többek között Eminemmel, Lady Gagával, Timbalanddal, és a Black Eyed Peas-szel, de ez még közel sem a teljes lista.

Viva Starr másik nagy ütőkártyája pedig napjaink egyik legfelkapottabb előadója, Akon, aki még saját rádióműsorában is bemutatta a Plastic Girl című felvételt. Valamint az Interscope benevezte a dalt, az ún. Akon’s HITLAB című tehetségkutató versenyre.

A megmérettetés során eddig ismeretlen, ámde tehetséges, új előadók versenghetnek az első helyért, aminek díja egy közös felvétel készítése Akonnal. A szervezők a rádióműsorban való szereplés miatt kivették Vivát a versenyből, és úgy néz ki vele más terveik vannak.

Viva és csapata jelenleg Akon kiadójával, a Konvict Records-szal tárgyal a jövőbeni folytatásról. Kíváncsian várjuk a fejleményeket és a tengerentúli szereplést. Viva hivatalos Facebook oldalán közölte a hírt, miszerint ma este debütált a Plastic Girl klipje. Tekintsétek meg Ti is!

engyus

2010. 07. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 08. 03. 14:39
ez nagyon gáááááááz!!!
Vendég 2010. 08. 04. 9:56
aha, az első lehetséges magyar világsztár, de ukrán születésű, pár évet itt élt, de már egy ideje angliában létező személy... az egy dolog, hogy a dal borzalmas, és külföldön kapa, a klip is gagyi, ha már külföld... itthon még elmenne, na de nehogy ez legyen a mi kilátásunk... szarrágó médiahír, értelmetlen... Az országon belüli tehetségekre meg szarik az egész magyar média, gratulálok, Magyarország én úgy nem szeretlek...
Vendég 2010. 08. 04. 12:17
Ez a csaj egy hülye picsa, aki rohadtul nem tud angolul, semmi stílusa nincsen, és még azt sem mondhtatjuk, hogy "jól" meg lett csinálva. Szarból nem lehet várat építeni. Ráadásul van pofájuk azt állítani, hogy ez a csaj dalszerző, miközben személyesen ismerem azt, aki a dalait írta... A végleges video is tele van baromságokkal, hülye szövegekkel, amiknek nincs is igazi értelme. Ezzel az egész próbálkozással csak leégetjük Mo-t nemzetközi szinten. Komolyan szánalom...
Vendég 2010. 08. 16. 19:27
Az a baj, hogy a túlzott önbizalom + a "félprofin" összehányt ötletszegény klip, és a kreténül keleties angolsággal énekelt zene párosítása nem vezet messzire. Az ilyen katyvaszok miatt nyomorult zeneileg ez a kis ország ...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Magyar világsztár a láthatáron?! cikk képei
Viva Starr - Magyar világsztár a láthatáron?!Viva Starr - Magyar világsztár a láthatáron?!