Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Richard Ashcroft lesétált a színpadról

The Verve - Richard Ashcroft lesétált a színpadról

Néha mi unjuk a bulit, néha pedig ők. Bár állítólag az unalomnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy a ’The Verve’ volt frontembere egy ausztráliai fellépés kellős közepén, félbehagyta a zenélést és lesétált a színpadról.

Splendor in the Grass

Ashcroftnak saját, és menedzsmentje állítása szerint elment a hangja a fellépés kellős közepén. Mások szerint, viszont, az énekesnek nem tetszett, hogy kevesen jelentek meg a bulin és egyszerűen megunta a zenélést.

Ashcroft és új zenekara, a United Nations of Sound a július végén, az évente megrendezésre kerülő, ausztrál ’Splendour in the Grass’ fesztiválon játszott (volna). Idén viszont, a szervezők elkövették azt a hibát, hogy az együttes fellépését egy időre rakták a Pixies és az Empire in the Sun bulijával.
Egyes állítások szerint az énekes, már mikor kijött a színpadra, így köszöntötte a közönségét:
„Üdvözlök mindenkit kicsiny parcellánkon”, utalva a hely szűkösségére és a megjelent érdeklődők fogyatkozott számára.

The Verve - Richard Ashcroft lesétált a színpadról

A szemtanúk szerint, Ashcroft, az első dalukat sem énekelte végig és a szám közepén eldobta a mikrofont, nagy dühösen levonult a színpadról, átfurakodott az embereken és a fesztivál más része felé vette az irányt. (Lehet ő is a Pixies-re volt kíváncsi)

A szervezők próbáltak magyarázkodni, miszerint: „Richardnak, egy szerencsétlen incidenst követően, muszáj volt félbehagyni a zenélést”.
Természetesen Ashcroft menedzsmentje is mentette a menthetőt, azt állítva, hogy a „nagy levonulásnak” semmi köze nem volt a megjelentek csekély számához.

„ A fiúk két nap alatt három koncertet zavartak le, az egyik egy két órás fellépés volt Sydneyben szombaton. Már ekkor tudtuk, hogy Richardnak jobban oda kellene figyelnie a hangjára. Nem is nagyon reklámoztuk a vasárnapi fellépést, pihennie kellett. Vasárnap este, mikor felállt a színpadra derült ki, hogy alig tud énekelni, jobbnak látta, ha abbahagyja az éneklést”, nyilatkozta Jazz Summers, a United Nations of Sound menedzsere.

Zsuzsi

2010. 08. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Richard Ashcroft lesétált a színpadról cikk képei
The Verve - Richard Ashcroft lesétált a színpadrólThe Verve - Richard Ashcroft lesétált a színpadról