Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Katy Perry és lemeze is illatozik

Katy Perry - Katy Perry és lemeze is illatozik

Nem csak megirigyelte, de egy ügyes húzással meg is előzte a parfümvilágba berobbant kolléganőit Katy Perry, aki egyszerre jelentkezik új kölnivel és új CD-vel is. Utóbbi különleges változata ugyanis a fülnek és az orrnak is meglepetést kínál.

Kylie Minogue, Beyoncé, Christina Aguilera és Britney Spears után Katy Perry neve is parfümüvegcsére kerül – a Grammy-jelölt ifjú énekesnő illata Purr (dorombol) névre hallgat, ami magyarul annyit tesz: dorombol.
A Hot N Cold előadója ezek után elmondhatja, hogy orruknál fogva vezeti rajongóit, ám az amerikai dalszerző és előadó nem csak a szépségipar boszorkánykonyhájában vendégeskedett az elmúlt időszakban, de a lemezstúdiót is sűrűn látogatta.
Új nagylemeze, a Teenage Dream augusztus végén jelenik majd meg, rajta a hazai rádiók által is előszeretettel játszott California Gurls, melyben Snoop Dogg löki a vakert. Ráadásul a sima CD mellett polcokra kerül egy különleges kiadás is, ami nem csak egy remixekkel és egyéb csemegékkel, köztük egy Timbalanddal közös nótával megfejelt ráadáskorongot rejt, de illatos is lesz!
Az új nagylemez születésénél egyébként olyan stúdióguruk bábáskodtak, mint a P!nknek is sikert hozó Dr. Luke és Max Martin.

Balajti Péter

2010. 08. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Katy Perry és lemeze is illatozik cikk képei
Katy Perry - Katy Perry és lemeze is illatozik