Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

MTV Video Music Awards: Lady Gaga mindent visz?

Lady GaGa - MTV Video Music Awards: Lady Gaga mindent visz?

Lady Gaga újabb rekordot tudhat magáénak. A minap nyilvánosságra hozták a 2010-es MTV Video Music Awards jelöltjeinek listáját, ahol Lady Gaga nem kevesebb, mint 13 jelöléssel szerepel.

Bad Romance

A Grammy Awards mellett az évek alatt egyre nagyobb presztízsre szert tévő VMA idei díjkiosztóját, szeptember 12-én rendezik meg a zeneipar egyik mai fellegvárában, Los Angelesben.

Az idén 27. alkalommal megrendezendő rangos díjátadó legnagyobb nyertese Lady Gaga lehet, akit a kiírt 16 kategóriából, 13-ban jelöltek a díjra, ahol egytől egyig potenciális nyertesnek számít.

Lady GaGa - MTV Video Music Awards: Lady Gaga mindent visz?

Lady Gaga jelölése két okból is különlegesnek számít. Ugyanis 13 jelölésével ő lett az egy évben legtöbb VMA-díjra jelölt énekes, valamint ő az első női előadó, akinek két videóját (Bad Romance, Telephone) is jelölték az Év videója díjra.

Gagát, a szabad szájú rapper, Eminem követi a ranglistán, 8 jelöléssel. Az új nevek közül a Florence + The Machine és B.o.B is 5-5 kategóriában versenyez majd. Ke$ha is újoncnak számít az idén, de már most 3 kategóriában érdekelt.

Rajtuk kívül első VMA-jelölését ünnepelheti Justin Bieber és Jason Derülo is. A további jelöltek között van Jay-Z, Alicia Keys, P!nk, a 30 Seconds To Mars, a Paramore, a Muse, Katy Perry és Usher is.

Az MTV Video Music Awards elnevezésű díjat a zenecsatorna először 1984-ben osztotta ki. A VMA-t a Grammy-díj alternatívájának szánták, de az évek folyamán egyre nagyobb érdekeltségre és elismertségre tett szert. Ma már a legfontosabb elismerések között tartják számon. A díjak odaítéléséről a nézők döntenek szavazás keretében.

A jelöltek pontos listája megtalálható az MTV Video Music Awards hivatalos weboldalán , ahol szeptember 12-ig lehet szavazni a kedvencekre.

engyus

2010. 08. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

MTV Video Music Awards: Lady Gaga mindent visz? cikk képei
Lady GaGa - MTV Video Music Awards: Lady Gaga mindent visz?Lady GaGa - MTV Video Music Awards: Lady Gaga mindent visz?