Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dr. Dre-t a naprendszer inspirálja

Dr. Dre - Dr. Dre-t a naprendszer inspirálja

Egy ideje nem sokat hallottunk a rap atyjáról, Eminem is lehagyta legutóbbi lemezéről. A rapper/producer azonban fáradhatatlanul dolgozik következő lemezén, amely a bolygók hangjainak interpretációja lesz.

Forget about Dre

A hír címe az is lehetne, hogy mindenki másképp hülyül meg, de adjunk egy esélyt a jó öreg Dre-nek, hiszen egy bolygóközi nótát sem hallottunk még lemezéről.

Dr. Dre az elmúlt napokban azt nyilatkozta, gőzerővel ügyködik legújabb, instrumentális albumán, amelyet a naprendszer inspirált.

A Vibe.com értesülései szerint a dalok, annak zenei interpretációi lesznek, ahogyan Dre, elképzeli egy-egy bolygó hangját.

Dr. Dre - Dr. Dre-t a naprendszer inspirálja

„Az instrumentális album, valami olyasmi, ami már nagyon régóta a terveim között szerepel”, mondta a rapper, majd így folytatta: „Már az album címe is megvan: ’The Planets’ lehet, hogy nem szabadna ilyeneket nyilatkoznom, de leszarom. A lemezen szereplő dalokat a bolygók hangjai inspirálták, legalább is, ahogy én elképzelem a hangjukat.”

„Két éve kezdetem el tanulmányozni és figyelni a bolygók személyiségét, szabadidőmben. A zene mindenféleképen sztereó hangzású lesz. A Szaturnusznak sztereóban kell szólnia.”

Az instrumentális album megjelenésének időpontja egyelőre bizonytalan.

A bolygók nagy tanulmányozás alatt Dre azért szakított időt arra is, hogy rap albumon dolgozzon. A ’Detox’, a rapper első stúdióalbuma lenne, az 1999-ben megjelent 2001 c. lemez óta. Az albumot eredetileg 2004-ben kellett volna befejeznie, de megjelenése azóta is folyamatosan késik.
A legújabb értesülések szerint azonban a ’Detox’ 2011-ben tényleg napvilágot lát majd.

Zsuzsi

2010. 08. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Dr. Dre-t a naprendszer inspirálja cikk képei
Dr. Dre - Dr. Dre-t a naprendszer inspiráljaDr. Dre - Dr. Dre-t a naprendszer inspirálja