Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szülinap, immáron a hatodik

Fahrenheit - Szülinap, immáron a hatodik

Szeptember 22-én a Wigwam Rock Klubban ünnepli hatodik születésnapját a Fahrenhelt együttes. Maróthy Zoltán ( gitár, ének), Tobola Csaba (dob) és Vörös Gábor ( basszusgitár) különleges koncertre készül, s nem csak a szülinap miatt.

Úgy hírlik, ezután hosszabb ideig nem hallhatjuk élőben a triót. A Fahrenheit nem oszlik fel, csak a tagok egyéb tevékenységei miatt szünetelteti nyilvános tevékenységét. Legközelebb talán egy év múlva bukkan fel, minden bizonnyal új albummal. Hacsak ez a koncert, s ti, a közönség meg nem győzi a zenészeket arról, hogy egy pillanatra sem állhatnak le, mert igenis szükség van rájuk.

Jónap Tamás

2000. 09. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Zoli 2002. 06. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 07. 0:00
a Fahrenheit (volt) az egyik legjobb magyar együttes. de az a baj hogy feloszlottak - most a Kiss 4ever Band-et kell hallgatni (asse rossz, de nekem a Fahrenheit volt a max.) Maróthyék helyett van 1 új Fehrenheit: www.fahrenheitonline.net (ők is k**va jók) - tiszta Bon Jovi!! őket se szabad kihagyni
Vendég 2004. 04. 16. 0:00
MARÓTHY életem pasija... Csak kár,hogy tanít... Tiltja az erkölcs+ a törvény... Kár... Ezért megmarad kedvenc tantóbácsimnak... Egyébként nyáron volt az esküvője...
Vendég 2004. 07. 16. 0:00
Nagyon szeretem a Fahrenheitet de kár hogy most szünetelenek!!!! SAJNA!!! De a Kiss Forever Band se rossz! Nekem ők is nagyon tettszenek! Bár a Fahrenheit azért még mindig jobb:)
Vendég 2005. 01. 20. 18:58
Nem tudja valaki a Fahrenheit e-mail címét? Ha van nekik?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Szülinap, immáron a hatodik cikk képei
Fahrenheit - Szülinap, immáron a hatodik