Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Aerosmith vs. Zeppelin

Aerosmith - Aerosmith vs. Zeppelin

Joe Perry, az Aerosmith gitárosa nemrég így nyilatkozott: „mikor a ’90-es években először találkoztam és zenéltem együtt Jimmy Page-dzsel, az óriási lehetőség volt, a csodák birodalmaként emlegetem.”

„Mindig azon agyaltam, hogyan lehetett a ’60-as években úgy Bostonban felnőni, hogy az emberek folyton a zenei élet központjába, Londonba vágytak. London annyit jelenthetett az egyszerű embernek, mint a katolikusoknak ellátogatni Vatikánba a Szent Grálhoz.
Hihetetlenül boldoggá tesz az a tudat, hogy húsz év alatt nemcsak megismertem, de együtt játszhattam ezzel a nagyszerű zenésszel - akinek a tehetsége mindig is ámulatba ejtett -, minden álmomat és várakozásomat felülmúlta”
– áradozott a gitáros.

Aerosmith - Aerosmith vs. Zeppelin

Gyakran amerikai Stones-ként emlegetik az Aerosmith-t, de ők maguk mindig is az amerikai Zeppelin „szinonimát” használták saját zenekarukra.

„Jimmy most is velünk lógott egész hétvégén, jó móka volt” – folytatta Perry, aki az utóbbi időben igen elfoglalt, nemrég ugyanis – egy héttel a turnéjuk kezdete előtt – motorbalesetet szenvedett. Felröppent az a hír is, hogy Steven Tyler zsűriként csatlakozik az American Idol csapatához. De a banda most mindenekelőtt a Cockled, Locked and Ready to Rock 2010-es turnéra koncentrál, melynek során hazájukba, Bostonba is ellátogatnak a héten.

Zsó

2010. 08. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Aerosmith vs. Zeppelin cikk képei
Aerosmith - Aerosmith vs. ZeppelinAerosmith - Aerosmith vs. Zeppelin