Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2010: 2.nap

Sziget - Sziget 2010: 2.nap

Átéltük az ötödik Faithless bulit is a Szigeten, valószínű a későbbi években már nem lesz ennyire intenzív a formáció jelenléte sem a Sziget Fesztiválon, sem más rendezvényen, amennyiben igaz a hír, hogy pihenőre mennek.

Az ilyen kijelentések mindig jót tesznek egy aktuális zenekar turnéjának, hiszen ha utolsó lehetőségként nézhetjük őket, az mindig izgalmasabb. Persze aztán 2013-ban jönnek majd az újabb hírek, hogy a Faithless folytatja. Így lesz ez a Kispállal is, és még lehetne sorolni végtelenségig a szinte már törvényszerű eseteket.

A Sziget éjszakai zajszintje jól vizsgázott, ami szerencsére a sátrak hangerejében már nem jelent idén komolyabb decibel limitet, köszönhetően egy megintcsak új fejlesztésnek, az Olaszországból érkezett zajvédő falaknak. A korábbi években megszokott, a kijáratoknál felállított zajvédő falak sátor felöli oldalát egy speciálisan jól hangszigetelő és zajnyelő anyaggal vonták be, hogy a Duna mindkét partján, nyitott ablaknál alvó politikusok se kötözködhessenek.

Sziget - Sziget 2010: 2.nap

A rockzene erőteljesebben van jelen a Sziget programkínálatában, mint a korábbi években, azonban csütörtökön néhány hazai bandán kívül, mint pl. a korai időpont ellenére lelkes közönség előtt fellépő Subscribe-on, valamint a finn hard rock neves képviselőjén, a The 69 Eyes buliján kívül nem a legerősebb zenei napot zártuk rockzeneileg.

Fő várakozási pont a következő napra, az újabb fénykorát élő brit Paradise Lost, sajnos nem a Nagyszínpadon, de az élmény így sem marad el.

Folyt.köv...

Gab

2010. 08. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2010: 2.nap cikk képei
Sziget - Sziget 2010: 2.napSziget - Sziget 2010: 2.nap