Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Muse zárta a 2010-es Sziget Fesztivált

Muse - A Muse zárta a 2010-es Sziget Fesztivált

A pályafutása csúcsán lévő Muse fellépése a zene ünnepét hozta el a Nagyszinpad közönsége számára. A koncert sokak szerint a Fesztivál csúcspontja volt.

Sziget 2010

A devoni trió szédületes előadást produkált. Lendületes, sodró, izgalmas koncertet élvezhetett a nagyérdemű. Minden számuk telitalálat volt, a nyitó Uprising-tól az befejező Knights of Cydonia-ig. Valamennyi slágerük elhangzott, az összes világsiker.

Utóbbi három lemezük anyagából felváltva tálalták a számokat rendkívül lelkes közönségnek, és az mindet végig énekelte velük. Hihetetlen élmény volt több ezer torokból hallani a dalokat.

Muse - A Muse zárta a 2010-es Sziget Fesztivált

Mi a magyarázata annak, hogy a Muse ma a világon az egyik legnépszerűbb zenekar? Talán a speciális hangzás, a különböző stílusok egyedi ötvözete a szimfónikustól az instrumentálison át a heavy metálig, és persze az elképesztő tudás és alázat a zene iránt ami csak a legnagyobbak sajátossága.

Muse - A Muse zárta a 2010-es Sziget Fesztivált

A zenekar motorja, a zseniális Matthew Bellamy nyughatatlan lélek, állandóan a műfaj határait feszegeti, kísérletezik, és mindig sikerül valami újat alkotnia. 2003-ban úgy tűnt, hogy az Absolution sikere felülmúlhatatlan, de 2009-ben előrukkoltak a Resistance c. albumukkal, amivel totálisan zavarba hoztak mindenkit, mert mi lehet még a legjobbnál is jobb.

Türelmetlenül várjuk, hogy mit hoz a jövő. Mi újat tartogat még a Muse, mivel lep meg bennünket Bellamy? És főleg arra vagyunk nagyon kíváncsiak, hogy mikor láthatjuk őket újra Magyarországon.

hali

2010. 08. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 08. 17. 18:19
El a legeslegfrissebb, hisz' ez délelőtt még nem is lehetett itt még!? Akkor? Nem "Bél" lesz KS-re? Hanem "Csé" ott ÉLŐBEN most? Vagy hogy' van ez most? 1 hete kisöpörtek innen azonnal! Reggel halas dolgaim voltak az éjszakát követősen, sorry. ;-P
Vendég 2010. 08. 17. 18:24
"BÉ" - javítás, gyorsan írok? :-/
Vendég 2010. 08. 17. 19:12
NEM ment a gépelés itt, sorry! :-(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Muse zárta a 2010-es Sziget Fesztivált cikk képei
Muse - A Muse zárta a 2010-es Sziget FesztiváltMuse - A Muse zárta a 2010-es Sziget FesztiváltMuse - A Muse zárta a 2010-es Sziget FesztiváltMuse - A Muse zárta a 2010-es Sziget Fesztivált