Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lassan készülő várt nagylemez

Avril Lavigne - Lassan készülő várt nagylemez

Avril Lavigne 2002 tavaszán tinisztárként robbant be a zenei életbe a Complicated című dallal. A még mindig csak a 26. életévében járó kanadai énekesnő legutóbb 2007 áprilisában jelentkezett albummal, a The Best Damn Thing cíművel. 2008 végén fogott bele a negyedik stúdiólemeze megírásába.

Tavaly nyáron arról számolt be, hogy kilenc szerzemény már elkészült, és a korong várhatóan 2009 novemberében meg is jelenik, ám ez nem valósult meg. Avril most elnézést kért a lassú munkatempója miatt. „Egyedül írom a zeneszámokat, ezért a vártnál hosszabb ideig tartanak a munkálatok. Közben élnem kell az életemet, hogy inspirációt szerezzek a komponáláshoz. Két albumra való szerzemény gyűlt össze már, egyre közelebb kerülök a befejezéshez. Hamarosan előállok a beharangozó felvétel kiadásának dátumával” – mondta az énekesnő.

Puha József

2010. 08. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 08. 31. 18:32
http://www.music.hu/news.php?cikk=9019 van ott ma reggelről is új... ;-P Guest @ 2010-08-31 18:27:58 MOST KOMOLYAN! MI VOLT A BAJ, HOGY NEM KEZDTE EL ELŐBB?
Vendég 2010. 08. 31. 18:34
a szombati "szép-5"-jei is mintha konzerv baj miatt el-el maradnának, vagy dublőrködnek elő v.mi 3X ismételt régieket? :-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lassan készülő várt nagylemez cikk képei
Avril Lavigne - Lassan készülő várt nagylemezAvril Lavigne - Lassan készülő várt nagylemez