Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sokkolásra kész a botrányhősnő

Lady GaGa - Sokkolásra kész a botrányhősnő

Lady GaGa egyik producere, RedOne az énekesnő készülő nagylemezéről beszélt. „Sokkoló, sokkoló, sokkoló lesz! Amikor meghallottad a Bad Romance-t a Poker Face után, az a legjobb dolog volt, ami valaha is a füledbe jutott. Most is erre a reakcióra törekszünk” – nyilatkozta a producer.

„Nem akarsz messzire távolodni a stílusodtól, az emberek ezért szeretnek. De mi ezúttal is adni akarunk nekik egy kis löketet, valami meghökkentőt, amire azt mondják: Istenem, erre azért nem számítottunk! Úgy gondolom, az ilyen sokk a munkánk része” – folytatta RedOne.

A New York-i énekesnő új albuma csak 2011-ben kerül a boltokba. A hírek szerint a dalok nagy része már elkészült, és politikai témájú, dühös szövegek jellemzik. Lady GaGa a You and I című szerzeményt egy jótékonysági fellépésen már előadta, ami után az természetesen felkerült a világhálóra, így nem sokkal később a botrányhősnő New York-i, a Madison Square Gardenben tartott koncertjén már vele együtt énekelték a rajongók.

Puha József

2010. 08. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 08. 31. 17:53
sztem a Csé-t nem tudja (ez sem) 'sokkolni'. igaz? ;-P
Vendég 2010. 08. 31. 18:35
HOPPÁ!? visszaugrott!? ;-))) és? miért nem ír ide valamit? CZIKI - lenne? (na ja) ;-P vagy ki vannak nyomtatva már ezek? :-P
Vendég 2010. 09. 07. 6:20
lassú lett a hírek frissülése ezen a (gagyi) oldalon! napokig semmi? nyaral a szerkesztő, még mindig? vagy "süllyed a hajó"? ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sokkolásra kész a botrányhősnő cikk képei
Lady GaGa - Sokkolásra kész a botrányhősnőLady GaGa - Sokkolásra kész a botrányhősnő