Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

George Michael leporolja régi sikeralbumát

George Michael - George Michael leporolja régi sikeralbumát

Háromféle változatban is piacra dobja a Wham!-et szólókarrierre cserélő énekes ’87-es debütlemezét. A csomagban nem csak a Faith, de a Kissing A Fool, a Monkey és a Hard Day című dalok is több változatban szerepelnek majd.

Dalai és koncertjei helyett inkább botrányai miatt került címlapokra a 47 esztendős George Michael az utóbbi időben. A dalos ugyan nem bővíti ki eddig készült öt sorlemezét újabb stúdióalbummal, helyette Faith című, számos slágert tartalmazó egykori debütlemezének különleges változatát, pontosabban változatait küldi piacra. A komoly hangrendszerrel és remek hallással rendelkezők bizonyára örömmel fogadják a hírt, hogy a teljes nagylemez hanganyagát remasterizálták, ám már a legszerényebb újrakiadás sem csupán egyetlen lemezt rejt.

Az alapverzió a 10 dalos album mellett egy ráadáscédét is tartalmaz, amin az akkori kislemezek ráadásfelvételei kaptak helyet. A Monkey című nóta háromféle változata, a Faith és a Kissing A Fool instrumentális verziója, a Hard Day remixe és olyan ritkaságok, amik nem kerültek nagylemezre. Mindez az alapkiadás tartalma. A következő fokozat egy 40 oldalas könyvvel, valamint egy DVD-vel gazdagabb, melyen hat dal klipje (köztük az I Want Your Sex cenzúrázatlan változata), egy George Michael interjú és egy reklámvideó szerepel. A csúcskiadás ennél is tovább megy: a fentieket megfejeli az eredeti Faith című vinyllemez másolatával, 40 helyett 60 oldalas, fotókkal gazdagon illusztrált interjúkötettel, az album kapcsán szervezett turné poszterével, belépő- és színpadkártyáinak utánnyomásával. A különleges kiadások szeptember végére várhatóak.

Balajti Péter

2010. 08. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

George Michael leporolja régi sikeralbumát cikk képei
George Michael - George Michael leporolja régi sikeralbumát