Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A „romboló” Lady GaGa

Kate Perry - A „romboló” Lady GaGa

Christina Aguilera csillaga leszálló ágba került. Már a slágereit összegyűjtő 2008-as, Keeps Gettin’ Better: A Decade of Hits című válogatáslemez sem a vártnak megfelelően fogyott. Akkor azt mondta, majd a nagy visszatérés után minden másképpen lesz. Idén újult erővel tért vissza a zenei életbe, és a helyzete még rosszabb lett. Így aztán keresett egy bűnbakot.

Christina Aguilera júniusban megjelent negyedik angol nyelvű stúdióalbuma, a Bionic eddigi eladási példányszáma csúnyán elmarad a várttól és az énekesnő korábbi korongjainak sikereitől. Lejtőre került karrierje miatt egyik kolléganőjét okolja. „Az emberek azt gondolják rólam, hogy újabban Lady GaGát utánzom. Ezért kevesebben kíváncsiak a dalaimra” – nyilatkozta a harmincadik életévében járó New York-i énekesnő. „Ez sajnos igaz. Christinát már a tőle elfordult egykori rajongói is Lady GaGa Lightnak nevezik, ami gátat állít a pályája elé, mivel így csak egy gyenge imitátor, pedig régebb óta van a színtéren, mint GaGa” – egészítette ki az énekesnő szavait lemezcége egyik munkatársa. „Az utóbbi időben magáneseményekre, főleg esküvőkre és keresztelőkre jár fellépni. A férje, Jordan Bratman javaslatára nem kér nagy gázsit, hogy sok helyre hívhassák el. Elég mélyre csúszott szegény” – mondta egy bennfentes.

Kate Perry - A „romboló” Lady GaGa

A két énekesnő közötti harc nem újkeletű. Lady GaGa korábban már meggyanúsította Christinát, hogy platinaszőke parókájával őt utánozza. Erre Christina azt válaszolta: nem tudja, ki az a Lady GaGa.

Christina Aguilera Britney Spears legnagyobb vetélytársaként 1999 nyarán robbant be a zenei élvonalba a Genie in a Bottle című slágerrel, amely az Amerikai Egyesült Államokban öt, Nagy-Britanniában két hétig vezette a listát. Volt egy időszak, amikor úgy tűnt, hogy túlnő a vetélytársán. Most mégis ő került reménytelen helyzetbe, innen – ha csoda nem történik – már nem lehet visszakapaszkodni az élvonalba. (Új Szó)

Puha József

2010. 09. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A „romboló” Lady GaGa cikk képei
Kate Perry - A „romboló” Lady GaGaKate Perry - A „romboló” Lady GaGa