Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megérkezett az új Rihanna sláger!

Rihanna - Megérkezett az új Rihanna sláger!

Rajongók ezrei várták világszerte Rihanna legújabb dalának premierét, ami magyar idő szerint ma délben volt. Az Only Girl (In The World) című dal a barbadosi énekesnő következő albumának előfutáraként debütált.

Only Girl (In The World)

Azt hiszem nem meglepő, hogy manapság a 22 éves Rihanna az egyik legnépszerűbb és legközkedveltebb énekesnő a popszakmában. 2005 óta szinte folyamatosan gyártja a jobbnál jobb slágereket és zenei videókat. Öt év alatt négy nagylemezt jelentetett meg, a legutóbbit 2009. novemberében, Rated R címen.

Az album dalai igazi slágerré nőtték ki magukat az elmúlt egy évben. A Hard, Rude Boy, Rockstar 101, Russian Roulette és Te Amo című felvételek szinte egymást váltják a hazai és a világ rádióiban. Azonban úgy néz ki, Rihanna nem pihen! 2010. novemberében újabb albumot ad ki!

Rihanna - Megérkezett az új Rihanna sláger!

Mégpedig az ötödik nagylemezét, amely Loud címen kerül majd a lemezboltok polcaira. Az album első kislemeze az Only Girl (In The World) című dal lesz, amely hivatalosan ma délben debütált a világhálón.

A felvétel a Stargate nevű, norvég producertrióhoz köthető, akik már korábban is dolgoztak együtt az énekesnővel, például a Please Don't Stop The Music vagy a Rude Boy című dalok elkészítésénél.

Az újdonság teljesen más stílushoz köthető, mint az utóbbi időben megismert Rihanna-dalok. A várhatóan hamar új közönségkedvenccé váló dal már inkább a dance stílust képviseli. Sokkal dinamikusabb, pörgősebb az előző lemez dalihoz képest. Reméljük hamarosan klip is készül Rihanna legújabb felvételéhez.

Ha a videó nem lejátszható, akkor ide kattintva meghallgathatjátok a dalt!

engyus

2010. 09. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 09. 07. 16:44
Ez Rihanna-dal! Sláger csak válhat belőle, ha sokan megszeretik! Egy új dalra nem mondhatjuk, hogy sláger!
engyus 2010. 09. 07. 22:37
Köszönöm a kioktatást kedves újságíró kolléga! :)
Vendég 2010. 09. 09. 14:01
A nap gondolata: Zsarufeleséggel, rendőr nőjével flörtölni olyasmi, mint méz után kotorászni a vadméhek odvában, egy szál gatyában, fél kézzel kapaszkodva a faágon.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megérkezett az új Rihanna sláger! cikk képei
Rihanna - Megérkezett az új Rihanna sláger!Rihanna - Megérkezett az új Rihanna sláger!