Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Slipknot nem zenél tovább

Slipknot - A Slipknot nem zenél tovább

A Slipknot frontembere, Corey Taylor szerint, nincs értelme tovább folytatni a zenélést, basszusgitárosuk, Paul Gray nélkül. A zenész idén májusban, tragikus hirtelenséggel hunyt el, drogtúladagolás következtében.

Psychosocial

A zenekaroknak néha még azt is sikerül kiheverniük, ha frontemberük távozik az élők sorából. A Queen néhány tagja tovább zenél Freddie Mercury halála után is.

A ’80-as évek egyik legsikeresebb ausztrál formációja, az INXS, pedig nem szégyellte egy valóság show keretein belül bebizonyítani, hogy senki sem pótolhatatlan. Még Michael Hutchence sem.

A Slipknot tagjai nem énekesüket vesztették el, mégis úgy gondolják, nincs értelme a továbbiakban az együttzenélésnek. Az együttes jövője azóta vált kérdésessé, hogy elvesztették alapító tagjukat és basszusgitárosukat, Paul Grayt.

Slipknot - A Slipknot nem zenél tovább

Az FMQB rádió egyik műsorának adott interjúban, a zenekar frontembere, Corey Taylor, azt nyilatkozta, hogy a Slipknot jövője még mindig nagyon bizonytalan.

„Még mindig nem tisztáztuk le magunkban, hogy akarjuk e folytatni a Slipknot-al, vagy sem. Számomra Paul, továbbra is az együttes pótolhatatlan tagja marad. Ő volt az oka, hogy a banda olyan lett, amilyen. Paul volt az összetartó erő és az ő közreműködésével készültek a legjobb dalaink. Ő volt a zenekar lelke”, mondta Taylor.

„Nem akarok semmi olyat mondani, amit később megbánhatok, de most úgy érzem, nem tudnám folytatni Paul nélkül. Egyszerűen, nincs semmi értelme. Az sem kizárt, hogy egyszer majd, máskép látom jónak. Sose mond, hogy soha”.

A Slipknot basszusgitárosát, Paul Grayt, idén májusban Des Moines egyik hotel szobájában találták holtan. Az igazságügyi orvos szakértői vélemények szerint, halálát véletlen túladagolás okozta. Harmincnyolc éves volt.

Zsuzsi

2010. 09. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Slipknot nem zenél tovább cikk képei
Slipknot - A Slipknot nem zenél továbbSlipknot - A Slipknot nem zenél tovább