Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rick Astley is fellép a Here and Now megabulin

Rick Astley - Rick Astley is fellép a Here and Now megabulin

Kétórás repülőút helyett 16 órás vezetést választott inkább Rick Astley, hogy október 2-ra Budapestre érjen, ahol Kim Wilde, Boy George, Nik Kershaw és Paul Young társaságában lép fel a Sportcsarnokban. Elképzelhető, hogy több napot is fog hazánkban tartózkodni.

Október első szombatján érkezik Budapestre, a világ nagy koncerttermeit telt házra tömő Here and Now mega-pop-show, ahol a 80-as évek legnagyobb slágerei idézik újra a házibulik aranykorát. A budapesti szuperbuli egyik sztárja Rick Astley lesz, aki a Never Gonna Give You Up című slágere mellett arról is híres, hogy irtózik a repüléstől.

“Igen, teljesen helytálló az információ” – nyilatkozta Rick, „irtózom a repüléstől. Néhány kivételtől eltekintve, egy–egy USA és japánbéli koncertre - más opció nem lévén - repülnöm kellett, mindenhova kocsival utazom. Nincs problémám ezzel. Nem is kérdés, hogy Budapestre, ahogy nemrégiben Norvégiába, és Portugáliába, is vezetni fogok.” Mint megtudtuk, nagy gyakorlata van a hosszú távú vezetésben, hiszen dán barátnőjét is autóval látogatja.

A megakoncertnek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont, álló és ülőhelyek egyaránt kaphatóak – 9.900Ft, 16.900 és 23.900Ft jegyárakon az Aréna és az Interticket országos jegyirodáiban, valamint a www.interticket.hu és www.ticketa.hu on-line jegyrendelő oldalakon.

2010. 09. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rick Astley is fellép a Here and Now megabulin cikk képei
Rick Astley - Rick Astley is fellép a Here and Now megabulin