Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Brandon hűtlen lett a társaihoz?

The Killers - Brandon hűtlen lett a társaihoz?

A Las Vegas-i The Killers jelenleg a pihenőjét tölti. A munkamániás és maximalista Brandon Flowers énekes-frontember azonban nem pihen, elkészítette első, Flamingo című szólólemezét, amely Európa legtöbb országában hétfőn jelent meg, Észak-Amerikában jövő kedden kerül a boltokba.

„Egyetlen The Killers-felvételt sem tartok tökéletesnek. A remek hallásomnak köszönhetően minden apró hibát észreveszek, olyat is, ami másnak fel sem tűnik. Saját magam előtt még magasabbra tettem a mércét. Bevallom, társaim nélkül jóval nehezebben ment a munka” – nyilatkozta. Úgy érzi, most ért pályája csúcsára, ezért hiba lett volna, ha a The Killers pihenője alatt ő is leáll a zenéléssel.

The Killers - Brandon hűtlen lett a társaihoz?

A korongján szereplő dalokat eredetileg a zenekarának írta, de azok nem nyerték el társai tetszését, így merült fel a szólóalbum készítésének ötlete. Közben végig azt érezte, hogy megcsalja az együttesét. „A szülővárosomban, Las Vegasban tartott első szólókoncertem alatt is hűtlennek éreztem magam. Olyan volt, mintha csalnám a feleségemet” – mondta.

Puha József

2010. 09. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 09. 09. 14:10
A nap gondolata: Zsarufeleséggel, rendőr nőjével flörtölni olyasmi, mint méz után kotorászni a vadméhek odvában, egy szál gatyában, fél kézzel kapaszkodva a faágon.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Brandon hűtlen lett a társaihoz? cikk képei
The Killers - Brandon hűtlen lett a társaihoz?The Killers - Brandon hűtlen lett a társaihoz?